>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyscigi i inne z systemem by Vitrtual_King =.=

V 13

virtual_king

Użytkownik
Witam , chcialbym zasilic szeregi typerow na tym forum , i rozpoczac podroz w kierunku ✅✅✅ do ktorej chcialbym sie zwami zabrac...dziedzina konie i psy na zywo jak i te virtualne, pilka nozna i inne sporty bardzo rzadko...moj system to LUCKY 15 , czasamii single i reverse forecast a takze each way...na poczatek 100j ,Uwaga: jezeli zaczynasz buchmakerke powinienes miec przynajmniej na 50 betow, taka jest moja strategia:;/:...objasnienia
*reverse forecast - typoj 2 konie ktore przybiegna pierwsze czyli 1 i 2
*each way- uplasuj sie co najmniej w pierwszej trojce wtedy 1/4 kursu
Lucky 15 bet 1 podaje czas pl Czas kurs
1.Bermuda Sloop Durbanvile(RPA) 13.15 2.2✅
2.Shernando SAndown(EN) 21.50 3.0⛔
3.Pullyourfingerout Leicester (en) 22.00 3.25✅
4.Gin twist Sandown (en 7.35 3.50⛔
stawka 1,5 j
wygrana 1.3j
czyli ⛔ 0.02

Analiza
1.Bermuda sloop ma rosnaca forme i miejsca (5,3,2,) chyba mowia same za siebie
2.Shernando ostnim wyscigiem tak zachwycil ze prawie wszyscy experci typuja go na zwyciesce
3.Pullyourfingerout ujezda go Kieran Falon jeden z najlepszych jokeji na swiecie, a ostanie drugie miejsce i przegrana tylko o nos
4.Gin twist forma(4,2,2) i zapowiada sie calkiem niezle , z ta forma powinien wygrac

V 13

virtual_king

Użytkownik
Bet 2
Zaklad na each way
miejsce ???? urbanvile(RPA)
czas 3.35 pl
typ :Canute ✅ trzeci
kurs:7
Buk: ladbrokes
stawka :1j czyli ogolna 2j
zwrot 2.40j
✅ 0.40
Canute ma forme drabinkowa tzn co drugi wyscig zajmuje corac lepsze miejsze , dzisaj jest szansa ze przybignie pierwszy ale ja biore asekuracyjnie each way

Zaklad :reverse forecast
Miejsce:Leicester
Czas: 7.15
typ:pearl Blue , Aristeia⛔

Pearl Blue jest to kon ktory wygral ostatni wyscig i jest bardzo silnym favorytem, natomiast Aristeia ma forme drabinkowa jest drugim favorytem i nie odpusci tak latwo....kurs oczywiscie pokaze sie dopiero po wyscigu ale prognozuje na 9 -10
stawka 2j
przybiegli Aristeia 2 , Pearl Blue 3, niespodziewanie wygral kon z kursem 18
LUCKY 15
1.Amir Pasha Catterick (en) czas 6.10 kurs 3.75✅
2.An Ghalanta NAAS czas 7.25 kurs 1.72⛔ znowu drugi
3.AL Jamelia Catterick czas 4.10 kurs 6⛔
4.Gin Twist Sandown 7.35 kurs 3.75⛔

stawka 1,5j
buk :ladbrokes
wygran 0.7 j
⛔0.80 j
1.Amir Pasha ten wyscig jest dosc wyrownany i najbardziej stabilniejsza forme ma ten kon, plusem jest bardzo doswiadczony jokej
2.An Ghalanta dwa razy drugi , i to przemawia za tym zeby dac kurs 1.72
3.Al Jamelia przyznam ze tu bedzie dosc ryzykownie , sugerowalem sie typem wielu expertow, pewnie wiedza czego ja sam nie wiem :razz:
4.Gin Twist j.w.
Zakalad :double each way
Canute , Al jamelia(nie zajela top ) double each

wiec jezeli te konie przybiegna w pierwszej trojce mozemy sie spodziewac podwojenie naszej stawki, a jezeli dwa wygraja to bedzie kurs okolo 55
stawka; 1 j czyli ogolna 2j⛔
buk : ladbrokes
⛔ 2j

V 13

virtual_king

Użytkownik
Witam krotko podsumujmy wczorajszy dzien...byl sredni nie stracilismy duzo w sumie 4,80 j...mamy jeszcze duzo w zapasie-95,20j
Dzisiaj rozpoczne od duzego kursu
Zdarzenie:Wyscigi konne
Miejsce:Scotsville (RPA)
TYP: Make my day
Kurs : 34
buk :ladbrokes
czas:2.50 pl
Rodzaj:each way (top 3)
stawka:1j i 1j(bo each way) = 2j ⛔

TEn kon pochodzi z bardzo dobrze prosperujacej stajni , jokej ktory bedzie go ujezdal takze jest utalentowany, miejsca 9 i ostatnio 6 przykuwa oko , widac ze kon robi progresje...wierze ze kon przybiegnie w top 3 , a kurs to miodzio...ryzykujemy malo a mozna wygrac duzo...

V 13

virtual_king

Użytkownik
czwartek 21.07.2011
Lucky 15
typ/miesce/czas/kurs
1. Wild Ginger/Scotsville/4.35/3.5 ✅
2.King Ciel/Bath//5.20/3.25⛔
3.Crowing Star/Bath/3.35/2.25⛔ drugi
4.Only a drama/Portman Park/2.06/10⛔ trzeci
stawka 1,5
Wild Ginger -
moze zaczne od formy 4,3,3,2 ktory odzanacza sie od pozostalych koni konsystencja, dodam ze tenuje go przodujacy trener i dojezdza go jokej o 12 % skutecznosci
King Ciel - ostanie dwa wyscigi (4,4) beda tu kluczowe bo raz , kon nabral doswiadczenia, dwa pokazal bardzo dobra szybkosc , i krotsza trasa bedzie mu sluzyc lepiej
Crowing Star - ostania wygrana w lepszej akompanii favoryzuje go do zwyciestwa
Only a drama - jest to wyscig virtualnych koni, ktore dosc dlugo sledze, ten kon dawno nie wygral i dwa ostatnie wyscigi moim zdaniem sa podstawa do typowania go na zwyciesce
stawka 1,5j
wygrana 0.6j✅
strata 0.9⛔

V 13

virtual_king

Użytkownik
Czwartek 21.07.2011
LUCKY 15
typ / miejsce / czas / kurs
1.Yukon glory / Doncaster / 8.25 / 2.87
2.Hangar five / Leopardstown / 9.35 / 3
3. Medale O dor / Folkestone / 9.40 / 3
4.Bogie waltzer / Epson / 7.40 / 4.5
Yukoon glory - forma 2,1,2,1,2 i nie spuszcza z gazu ,typ dnia
Hangar Five - chyba nie bedzie mial lepszej okazji do zwyciestwa w tej formie niz teraz , zasluguje na favoryta (6,3,3,2)
Medale o odor - swietna forma 1,5,2 bardzo progresujacy kon
Bogie waltzer - mam do niego przeczucie i forma 7,3,2 jest cos w rodzaju progresji (moj czarny kon)
stawka 1,5j
max wygrana 72,1 j

singielek
Yukon Glory - 2 j kurs 2.87

V 13

virtual_king

Użytkownik
Czwartek 21.07.2011
LUCKY 15
typ / miejsce / czas / kurs
1.Yukon glory / Doncaster / 8.25 / 2.87 ⛔drugi
2.Hangar five / Leopardstown / 9.35 / 3 ⛔ drugi
3. Medale O dor / Folkestone / 9.40 / 3 ✅
4.Bogie waltzer / Epson / 7.40 / 4.5 ⛔ drugi
Yukoon glory - forma 2,1,2,1,2 i nie spuszcza z gazu ,typ dnia
Hangar Five - chyba nie bedzie mial lepszej okazji do zwyciestwa w tej formie niz teraz , zasluguje na favoryta (6,3,3,2)
Medale o odor - swietna forma 1,5,2 bardzo progresujacy kon
Bogie waltzer - mam do niego przeczucie i forma 7,3,2 jest cos w rodzaju progresji (moj czarny kon)
stawka 1,5j
max wygrana 72,1 j
wygrana 0,9 ✅
strata 0,6 ⛔

singielek
Yukon Glory - 2 j kurs 2.87 ⛔ drugi
nie stracilismy sporo, dzisiaj byl pechowy dzien , irytujace drugie miejsce, jutro sprobujemy psow!!!

V 13

virtual_king

Użytkownik
piatek 22.07.11

TYp
each way

miejsce
Arlington (Rpa) czas 13.45 pl
Typ Silver lea f , to jest kon na ktorego postawilem ostatnio, zasluguje dzisiaj na druga szanse stawka bardzo kuszaca
kurs 34
ogolna stawka 2j

V 13

virtual_king

Użytkownik
piatek 22.07.11
D zisiaj bedzie wiecej betow each way...wyszukalem kilka wiec oto moje propozycje
4.20 Ascot
Imaginary world - ujezda go chyba najlepszy jokej na swiecie Kieran Falon, forma 4,3,2, i... mama nadzieje ze pierwszy bezpieczny bet each way brzmi dobrze wedlog mnie
kurs 15
stawka ogolna 2 j
buk ladbrokes

7.10 Newmarket Sandbetweenourtoes , dwa wyscigi temu zaskoczyl wszystkich i z kursem 41 zajal czwarte miejsce, niestety ostani wyscig nie byl dla niego udany , ale i tak ma dziasiaj najwiecej puntkow, zasluguje na each way
kurs 11
each way 2 j
buk willhill

7.35 Wexford
Via Del Corso forma 5,5,4,2 co daje nam dobre podstawy zeby zrobic z tego zakladu each way, niektorzy typoja go nawet na zwyciesce ale ja jednak chce zminimalizowac straty, gramy bezpiecznie
kurs 8
each way 2j
buk willhill

V 13

virtual_king

Użytkownik
Piatek
Lucky 15
miejsce/czas / kurs
1 . Mehdi /Ascot/3.45/3
2. Gold Mirage /wexford/9.05/3.5
3. Katherine Lee /wexford/6.35/2.75
4. Espernay /newmarket/6.40/3.5
Mehdi forma 3,2 i to daje przewage nad niedoswiadczonymi konmi
Gold mirage 423424 dosc trudny do oceny wyscig , mam nadzieje ze jest forma drabinkowa i ...oby nie byl znowu drugi
Katherine Lee ...kon jest kon bruca lee...zartuje ...to jest dystans w torym ten kon czuje sie najlepiej, zasluguje jeszcze na druga szanse
Espernay dobrze zapowiwadajacy sie kon i wyoka forma 1,2,1,2 bardzo dobry sezon i kurs szybko spadajacy z 5 na 3.5, gzie niegdzie nawet 2.75
stawka 1,5j
buk ladbrokes

V 13

virtual_king

Użytkownik
Piatek 22.07.11

Virtualne wyscigi
w tych jestem akurat dobry , moj typ to dog violet Portman Park 7.42
ostani wyscig akurat za pozno przyspieszyl, mysle ze teraz sobie poradzi, forma 3,3 i each way jak najbardziej kurs 7
stawka 2.5 each way kurs ogolny 5 j

V 13

virtual_king

Użytkownik
piatek 22.07.11

TYp
each way

miejsce
Arlington (Rpa) czas 13.45 pl
Typ Silver lea f , to jest kon na ktorego postawilem ostatnio, zasluguje dzisiaj na druga szanse stawka bardzo kuszaca
kurs 34

ogolna stawka 2j ⛔
niestety nie dal rad lepszym

V 13

virtual_king

Użytkownik
piatek 22.07.11
D zisiaj bedzie wiecej betow each way...wyszukalem kilka wiec oto moje propozycje
4.20 Ascot
Imaginary world - ujezda go chyba najlepszy jokej na swiecie Kieran Falon, forma 4,3,2, i... mama nadzieje ze pierwszy bezpieczny bet each way brzmi dobrze wedlog mnie
kurs 15
stawka ogolna 2 j ⛔
buk ladbrokes

7.10 Newmarket Sandbetweenourtoes , dwa wyscigi temu zaskoczyl wszystkich i z kursem 41 zajal czwarte miejsce, niestety ostani wyscig nie byl dla niego udany , ale i tak ma dziasiaj najwiecej puntkow, zasluguje na each way
kurs 11
each way 2 j
buk willhill
NIE BIEGL (NR)

7.35 Wexford
Via Del Corso forma 5,5,4,2 co daje nam dobre podstawy zeby zrobic z tego zakladu each way, niektorzy typoja go nawet na zwyciesce ale ja jednak chce zminimalizowac straty, gramy bezpiecznie
kurs 8
each way 2j
buk willhill
NIE BIEGL
duzo koni nie startowalo, i jedne z tych koni byly wlasnie te na ktore postawilem

V 13

virtual_king

Użytkownik
Piatek
Lucky 15
miejsce/czas / kurs
1 . Mehdi /Ascot/3.45/3⛔ drugi
2. Gold Mirage /wexford/9.05/3.5✅
3. Katherine Lee /wexford/6.35/2.75✅⛔drugi
4. Espernay /newmarket/6.40/3.5 ⛔ drugi
Mehdi forma 3,2 i to daje przewage nad niedoswiadczonymi konmi
Gold mirage 423424 dosc trudny do oceny wyscig , mam nadzieje ze jest forma drabinkowa i ...oby nie byl znowu drugi
Katherine Lee ...kon jest kon bruca lee...zartuje ...to jest dystans w torym ten kon czuje sie najlepiej, zasluguje jeszcze na druga szanse
Espernay dobrze zapowiwadajacy sie kon i wyoka forma 1,2,1,2 bardzo dobry sezon i kurs szybko spadajacy z 5 na 3.5, gzie niegdzie nawet 2.75
stawka 1,5j
wygrana 0.70 ✅
profit - 0 .80 ⛔
buk ladbrokes
gdybym mogl tu sie naklinac pewnie by mi przeszlo, irytaujace drugie miejsce przesladuje mnie jak cien po pustyni...

V 13

virtual_king

Użytkownik
Sobota 23.04.11
Dzisiaj sprobojemy koni ktore maja szanse na skompletowanie hat tricka, czyli wygraly dwa ostanie wyscigi

Lucky 15
1.Soverign debt/Newmarket/4.55/2.87
2.Aiken/Ascot/6.40/3.25
3.Louis the pious/Newcastle/3.25✅
4.Broad manner/Portman Park/ 7.58
ostatni kon to virtualny

V 13

virtual_king

Użytkownik
Sobota 23.04.11
Dzisiaj sprobojemy koni ktore maja szanse na skompletowanie hat tricka, czyli wygraly dwa ostanie wyscigi

Lucky 15
1.Soverign debt/Newmarket/4.55/2.87⛔drugie
2.Aiken/Ascot/6.40/3.25✅
3.Louis the pious/Newcastle/3.25✅
4.Broad manner/Portman Park/ 7.58/4✅
ostatni kon to virtualny
stawka 1,5 j

wygrana 9 j ✅
milo wreszcie zobaczyc profit, trzy konie skompletowaly hat ricka , czwarty pechowy drugi...zobaczymy co jutrzejszy dzien przyniesie!!!

V 13

virtual_king

Użytkownik
Pilka nozna
Wegry
Videoton - PAKS :zoltakartka:+:zoltakartka: =????
typ X 2 kurs 2.35

Urugwaj - Paragwaj
typ :strzeli w 90 minut L.Suarez kurs 2.5✅
stawka 2 j
przypuszczalna wygrana 11,75 j

Videoton - PAKS
Spotkanie mistrza z wicemistrzem, obie druzyny juz graly swoje oficjalne mecze. PAKS pod koniec kolejki ubieglego sezonu zaczal marsz po mistrza wiegier, niestety za pozno sie rozkrecili i drugie miejsce bylo jedyna opcja.
Forma obu druzyn jest calkiem wysoka, Videoton przegral na wyjezdzie ze Sturmem Graz 2-0 ,i wygral u siebie 3-2 to nie wystarczylo zeby przejsc do nastepnej rundy, natomiast PAKS zremisowal u siebie 1-1 z Tromso i wygral na wyjezdzie az 3-0, dodam jeszcze ze wygral tez u siebie 3-2 w meczu ligowym...prawdopodobnie obie druzyny bede graly na remis, jak w poprzednich spotkaniach ze soba, wiec bezpieczniej x2 z lekkim wsakazaniem na PAKS
Urugwaj - Paragwaj
Luis Suarez , krol strzelcow do soboty gdzie wyprzedzil go Guererro strzelajac dwie bramki, i dzisiaj staje przed szansa do strzelenia kolejnej. 90 minut tyle ma na to zeby strzelic gola paragwajczykom. Nie wierze ze ten mecz zakonczy sie wynikiem 0-0 , jezeli tak to bedzie dla mnie ????

V 13

virtual_king

Użytkownik
Niedziela 24.07.11
WYSCIGI KONNE
Dzisiaj jest malo pewnych wyscigow do obstawiania, dlatego nie bedzie Lucky 15 lecz 3 single...

4.40 Scotsville (RPA)
buk willhill
typ Wooden Gold kurs 5.5
stawka 2 j
ew wygrana 11 j ⛔
Dwa ostatnie wyscigi byl w pogoni za liderem i przybiegl dwa razy drugi. Mam nadzieje ze jokej wie co zrobil zle ostatnio i zacznie nim trzasc w odpowiednim momencie

4.15 Pontetrack

buk willhill
typ Ay Tay Tate trzeci
kurs : 13
each way
stawka 2 j
wygrana 4 j✅
forma 441234 - jest to reguralnie biegnacy kon z przodu, sa tu lepsi od niego ale czasami jest tak ze narzucajacy kon tempo wytrzymuje i tak tez stalo sie zeszlego miesiaca...each way jak dla mnie

8.09 Steepledown (virtualny wyscig)
buk ladbrokes
Typ: Timber Mill
kurs :15
stawka: 2j each way⛔
Forma 032 jest to kolejny kon ktory moim zdaniem uplasuje sie top 3

V 13

virtual_king

Użytkownik
Poniedzialek 25.07.2011

Yarmouth
5.45
Typ Athwaab each way trzeci ✅ kurs 7
stawka 2 j
ew wygrana 9.5
ladbrokes
forma
121563 each way zeby zminimalizowac straty, ten typ podal mi znajomy i zreszta jest wysoko punktowny
wygrana 3 j

V 13

virtual_king

Użytkownik
Wyscigi konne

Goodwood @ 15:00
typ Kings Gambit ⛔ piaty
kurs 15
stawka each way 2 j
ew wygrana 19,50 j

Dosc powaznie traktuje sie go jako zwyciesca , gdzie miesiac temu wygral wyscig ,hoc ostatnio nie popisal sie to mozna stwierdzic ze krotszy dystans bedzie lepiej mu tutaj sluzyl, jokej jest w formie jak i kon 22-217....oby byl zgrany duet

Do góry Bottom