>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyprawa po złoto w Betsson

Status
Zamknięty.
kha1 40

kha1

Użytkownik
Nowa gratka dla fanów gier hazardowych. Betsson ma dla was nową promocję, info poniżej
Złoto. To piękna rzecz. Gonzo zdał sobie z tego sprawę i udał się w podróż. Teraz potrzebuje TWOJEJ pomocy. Czy masz dość siły, aby pomóc Gonzo w odnalezieniu skarbu?
Może będziesz ostatnim z pozostałych graczy i wygrasz torbę monet o wartości 10 000 euro!

Brzmi ekscytująco? Upewnij się więc, że przy rozpoczęciu wyścigu będziesz jednym z uczestników. Wyścig Gonzo po złoto zaczyna się 9 grudnia… nie przegap SWOJEJ szansy na wygranie skarbu!
Aby dołączyć do wyścigu po złoto:
1. Zagraj na automacie Gonzo’s Quest w czwartek 9 grudnia. Wszyscy gracze, którzy zagrają w Gonzo’s Quest tego dnia zakwalifikują się do wyścigu po złoto.
2. Aby zostać w wyścigu, należy grać każdego kolejnego dnia w Gonzo’s Quest, wygrywając co najmniej 3 euro w jednym obrocie. To wszystko.
Pamiętaj! Jeśli opuścisz jeden dzień gry w Gonzo’s Quest lub wygrasz mniej niż 3 euro w jednym obrocie, wypadniesz z wyścigu. Graj więc codziennie! Ostatni z pozostałych uczestników wyścigu wygra złote monety o wartości 10 000 euro!

K 40

kozas

Użytkownik
Ja tylko wspomnę, że na bet-at-home od dwóch lat walczą o samochód ???? Co prawda nagroda 10x większą, ale i tutaj pewno to się będzie latami ciągneło... A sam w gonzo już praktycznie nie gram, bo straszliwie słabo sypie

N 6

noname88xd

Użytkownik
co do gonzo to wszystko zalezy od szczescia ;] jesli trafisz free spiny na dobrej stawce to mozna konkretne hajsiwo wyciagnac jesli da cos fajnego ;] a tak to jest marna szansa zeby cos ugrac ????
ogolnie ja to uwielbiam wampirki tam zawsze wpadnie jak nie free spiny to bonus a jak nie to cos z wild ????
co do tej oferty to jest porazka grac takie cos bo mozna do usranej smierci grac a kwota 3 euro to no problem trafic ;]

K 40

kozas

Użytkownik
Nie wiem co z free spinami, bo grałem z kilkadziesiąt obrotów na gonzo i nigdy free spiny mi nie wpadły... nie wiem nawet czy wypadło mi kiedykolwiek więcej niż kosztował spin
Jack Hammer jest bardzo dobry, ostatnio za minimalna stawkę wygrałem tam 60 euro. Raz 30 free spinow i zaraz potem 15 ! Co prawda po czasie wszystko przegrałem ;p Ale ile sie nagrałem to moje
Wampirki to fakt, normalnie za dużo nie dawają ale w miare łatwo o free spiny czy bonusy. Ja jeszcze lubię wszystkie gry związane z egiptem- nie dość, że fajna tematyka, to zazwyczaj sypią przynajmniej przyzwoicie.

N 6

noname88xd

Użytkownik
hehe kiedys wpadna napewno choc to jest chyba jedna z najgorszych gier do free spinow bo ciezko je trafic ;] jesli chodzi o dawanie gier to nie ma znaczenia co zagra bo mozesz ladowac i 10 000 zl i nie ugrac nic a mozesz zagrac za 100 i wyjebac konkretny wynik ???? to jest wszystko zalezne od szczescia ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom