>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyplata

mocko 0

mocko

Użytkownik
Mam pytanie czy jeśli zlecam wypłatę na MB i nie daje skanu dowody osobistego to pieniadz dojdą na MB??

mocko 0

mocko

Użytkownik
jak zadaje im pytanie wyskakuje wysyłają mi meila:
Dziękujemy za Twój e-mail.
W związku z ogromną ilością e-maili jakie w tej chwili otrzymujemy,
wydłużył się okres w jakim na nie odpowiadamy.
Skontaktujemy się z Tobą tak szybko, jak to będzie możliwe. Przepraszamy
za wszelkie niedogodności powstałe z tego powodu.

Support team bwin
Uwaga: ta wiadomość została automatycznie wygenerowana przez system
pocztowy. Prosimy na nią nie odpowiadać.
Co mam robić zleciłem wypłatę 183zl a coś czuje ze nic nie będę miał ????

R 0

rebmar

Użytkownik
Kasa nie dojdzie bo musisz im wysłać dokument żeby wiedzieli że ty to ty:jezora:
jeżeli nie masz 18 lat albo wpisałeś jakieś dane inne to kasa poszła w błoto :spokodfhgfh:

mocko 0

mocko

Użytkownik
no dowód osobisty zupoldowalem tam gdzie trzeba było przednia stronę a czemu na meile nie odpisują?

L 72

loozer21

Użytkownik
bo bwin to bwin ;d;d a tak powaznie u nich zawsze ciezko bylo z supoertem sie zkontaktowac ale spoko jak zuploadowales dowod to kasa na mb powinna byc za okolo 3 dni robocze.

mocko 0

mocko

Użytkownik
No w operacjach na koncie pisze ze suma odjęta z konta to było wczoraj konta mi nie zablokowali co z tego co wyczytałem na forum często to robią przy wypłatach to może dojdą trzeba być dobrej myśli dzięki za pomoc ????

R 0

rebmar

Użytkownik
Są teraz dni wolne i dla tego nie odpisują bo mają dużo roboty ???? jak będziesz miał wszystko ok w dowodzie z danymi z bwin to kasę będziesz miał w poniedziałek gdzieś do 12 na MB :spokodfhgfh: i można iść na piwo :jezora:

mocko 0

mocko

Użytkownik
Pieniędzy dalej nie ma na miele nie odpisują zna moze ktos adres do angielskiego suuportu slyszalem ze jest lepszy moze tamci cos zaradza prosze o pomoc

wer890 300

wer890

Użytkownik
ja mam konto na kumpla a wplacilem kase ze swojego mb na swoim mb mialem swoje dane ? czy jest szansa na wyplate mysle ze nie wielka , dodalem konto moneybookers zrobione na kolegetego samego co jest konto w bwin , w ogoole bwin to zlodzieje nie powinni przyjmowac wplat od osob 3 .

R 0

rebmar

Użytkownik
Jeżeli wpłaciłeś ze swojego konta w MB kaske a masz na bwin konto na ten email , to raczej ci zablokują bo mogą pomyśleć że chcesz ich okraść w sposób wyłudzenia bonusu na dwa konta ????

mocko 0

mocko

Użytkownik
Hehe pieniądze mi wypłacili a chciałem przed chwila wejść na konto i pisze ze zablokowane bez sensu nie rozumiem tych panów na szczęście kasa jest więcej na tą strone nie wchodzę ????

W 0

wojciech23

Użytkownik
A mam pytanko. Czy na bwin zawsze są takie problemy? Kurde, bo zacząłem tam grać i mi się nawet podoba... Czy za każdym razem proszą o skan dowodu? Jak coś to... Powrót do starego, dobrego bet-at-home...

mocko 0

mocko

Użytkownik
Tylko za 1 razem chcą dowód ale jeśli chodzi o suuport jest beznadziejny potrafią sie przywalić za byle co tez grałem kiedyś na bah&#39;u i tam gra sie o wiele lepiej tylko mało meczy na żywo jest ???? teraz gram w sportingbet.com tam duzo meczy na zywo dobre kursy mila obsługa zero problemów z wyplata ciekawe dwa bonusy ????

W 0

wojciech23

Użytkownik
No ja chyba zrobię powrocik do BAH... Bo na bwin jak są takie problemy to... No, ale najpierw muszę poczekać na wyniki... :) Życzcie powodzenia ;-)

Do góry Bottom