>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wyplata kasy i Usunięcie konta

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Przelalem 30 zl na moje konto w bah i czekam az wplynien( tj moja pierwsza wplata). Jak juz wplynie Czy moge wyplacic spowrotem te 30 zl na moje konto w banku i poprosic support o usuniecie konta? To ze wzgledu na walute ktorej nie moge zmienic. Pozniej chcialem sie jeszcze raz zarejestrowac i zalożyc nowe konto. Można tak???

cerber 2

cerber

Użytkownik
Nie zakładaj 10 tematów o 1 pytanie ????

Mogą Ci sie przyczepic o to dlaczego wypłacasz całą kase a nawet nic nie postawiłeś,ale nie mam takich doświadczeń,wiec nie wiem.Co do usunięcia konto to napisz do supportu,a jak Ci już usuną to z założeniem nowego chyba nie bedzie problemu.

Pozdro

K 0

kicha12

Użytkownik
jak usuniesz konto to już nie możesz załozyć drugiego i napisz do supportu o to żebi ci zmienili a jak dojdzie kasa do twojego konta to juz bedziesz miał w zł.

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Tak sie sklada ze Juz pisalem do nich i napisali mi ze nie ma takiej możliwości zmiany waluty ponieważ dokonalem juz transakcji i kazali mi obstawiac w euro ale ja do konca nie wiem o co im tak naprawde chodzi. Chyba o to ze dokonalem juz przelewu ale wydaje mi sie ze kasa jeszcze nie wplynela bo przelew zrealizowalem dopiero wczoraj okolo godz 11:00. Nie wiem czemu oni nie moga zmienic tej waluty. A obstawiać w euro to mi sie nie usmiecha wiec mam duży problem. Chyba bede musial sie skontaktowac z nimi telefonicznie bo przez e-mail dostaje malo konkretne odpowiedzi. Wudaje mi sie ze mnie olewaja. Przez jaki numer moge sie z nimi skontaktowac????

Do góry Bottom