>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wyplacanie z konta

L 0

lawawrence

Użytkownik
Witam , mam pytanie. Ile bedzie kosztowac mnie jesli wysle pieniadze z zakladow na konto skirll i z konta skrill na konto bankowe ?
A czy istnieje mozliwosc wysylania odrazu pieniedzy z zakladow na konto bankowe ? jesli tak to ile prowizji zabiera wbk ? Bo czytalem tutaj na forum ze raz w miesiacu jak wyplace pieniadze z konta skirll to bedzie wszystko gratis , czy to jest prawda ?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Nie jest to prawda za kazda wyplate z konta skrill placisz prowizje ok 12zl...Nawet jak jestes vipem na najmniejszym statusie jaki ja mam tez musze placic dopiero vipy o wyzszym statusie nie maja oplat...

L 0

lawawrence

Użytkownik
czyli mam rozumiec ze jesli nie jestem vipem to kazda wyplata na konto bedzie mnie kosztowac 12 zl ? A co z przelewem z zakladow odrazu na konto bankowe ? ile to bedzie kosztowac ?

L 0

lawawrence

Użytkownik
dobrze dobrze , wszystko rozumiem, wiec wychodzi na to ze za kazdym razem jak wyplace ze skrilla to wezma mi 12 zl , a orientuje sie ktos ile wezmie mi bank prowizji jak odrazu wysle sobie te pieniadze na konto omijajac skrilla ?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
dobrze dobrze , wszystko rozumiem, wiec wychodzi na to ze za kazdym razem jak wyplace ze skrilla to wezma mi 12 zl , a orientuje sie ktos ile wezmie mi bank prowizji jak odrazu wysle sobie te pieniadze na konto omijajac skrilla ?
Dziwne pytanie zadajesz jak placisz bezposrednio w zlotowkach to bank nic nie wezmie chyba ze w obcej walucie...Jedynie co moga ci pobrac to za obsluge karty/konta etc..

L 0

lawawrence

Użytkownik
A jesli odrazu bede robil przelew na konto omijajac skirlla to moge miec jakies klopoty ? Bo chodzi mi o wyplate srodkow zeby jak najmniej mi zabrano pieniedzy i oczywiscie co jest najbezpieczniejsze

Do góry Bottom