>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłaty w bwin

Status
Zamknięty.
P 0

patryk13111

Użytkownik
Witam.Mam do was takie pytanie.Jeżeli wpłacę pieniądze za pomocą moneybookers na konto w bwin, to mogę zlecić wypłatę na konto w polskim banku?(np PKO)Taka opcje ma bet at home.Dlatego mam pytanie czy w bwin tak samo jest

&quot;bwin oferuje usługi w szerokiej skali na rynku światowym. Dla komfortu swoich użytkowników umożliwia przeprowadzanie najdogodniejszych transakcji finansowych, specyficznych dla danego kraju. Lista opcji płatniczych znajduje się na Twoim koncie. Wypłaty mogą być dokonywane wyłącznie tym samym kanałem płatniczym, którym klient dokonał wpłaty. bwin zastrzega sobie, w wyjątkowych sytuacjach, prawo do zmiany formy wypłaty.&quot;

To jeżeli napisze do nich to zmienią mi forme wypłat ???? ?

G 46

ghs

Użytkownik
To jeżeli napisze do nich to zmienią mi forme wypłat ???? ?
Masz dwie opcje:
1. Napisać do nich i dostać pewną odpowiedź.
2. Napisać na forum kolejny zbędny temat i liczyć na to, że znajdzie się ktoś, kto będzie wiedział i do tego się nie pomyli, albo od czasu, gdy on to robił, nic się nie zmieniło.
Mogę wiedzieć, why, oh, why, wybrałeś drugą opcję?
Nie obraź się, ale czasami myślę, że ludzie będą zakładać wątki &quot;Ile kosztują bułki w spożywczym po drugiej stronie ulicy?&quot; zamiast samemu przejść i sprawdzić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom