>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wypłaty od buka

S 0

shishui

Użytkownik
Wiem ze powiecie uzyj opcji &quot;szukaj&quot; ale nie moge zlokalizowac konkretnej odpowiedzi na moje pytanie wiec postanowilem zalozyc ten temat.

A wiec:
-czy wszyscy bukmacherzy przelewaja pieniadze na konta podane przy rejestracji? Moze u ktoregos jest mozliwosc wplacenia pieniedzy z placowki banku a wyplacania na dany numer konta. (nie mam swojego konta w banku i w tym jest problem)

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Na bwinie na pewno jest opcja wpłaty z placówki banku (tzw. przelew tradycyjny) - trwa to 7 dni roboczych (około), podczas wpłacania trzeba podać dane konta (będziesz miał podane w instrukcji bukmachera).
Co do wypłaty - no to jak sobie wyobrażasz wypłatę bez numeru konta? Musisz sobie jakieś założyć - np. darmowe w mBanku albo Alior Sync - i na nie wypłacić jeżeli coś wygrasz. Opcjonalnie konto na moneybookers - wtedy wypłacasz na moneybookers a z moneybookers na dowolne swoje konto bankowe lub korzystasz z pieniędzy na moneybookers (można nim płacić w niektórych sklepach online lub wyrobić sobie kartę płatniczą).

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
...że tak sobie pozwole podpiąć pod temat. Mianowice raz do tej pory zleciłem wypłate z buka na jakim gram a jest to BAH, na swoje konto osobiste, to Bank wzioł mi 30 zł za przewalutowanie i 60 zł stracilem bo w Polsce euro taniej stało. Mam konto w banku PeKaO, oczywiście jest to konto walutowe na które moge otrzymywać kase zza granicy. tu moje pytanie ?

Da sie minąć te procesy jakoś bym nie tracił 100 zł przy kazdej wyplacie ?

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
...że tak sobie pozwole podpiąć pod temat. Mianowice raz do tej pory zleciłem wypłate z buka na jakim gram a jest to BAH, na swoje konto osobiste, to Bank wzioł mi 30 zł za przewalutowanie i 60 zł stracilem bo w Polsce euro taniej stało. Mam konto w banku PeKaO, oczywiście jest to konto walutowe na które moge otrzymywać kase zza granicy. tu moje pytanie ?
Da sie minąć te procesy jakoś bym nie tracił 100 zł przy kazdej wyplacie ?
A nie lepiej założyć Skrill. Możesz swobodnie złożyć wniosek o kartę bankomatową za opłatą 10 euro rocznie. Jeśli masz obrót 20k bodajże w ciągu 3 miesięcy to dostajesz konto VIP i masz całkowicie darmowe konto.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom