>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wypłaty i wpłaty.

bedlin 30

bedlin

Użytkownik
Witam, gralem juz w bukmacherke i wiem co i jak, jednak jest problem typu innego.
otoz kolega ma zamiar zalozyc konto na bet365 i wplacic dosc duza sume. nie ma konta bankowego, ja mam. czy istnieje mozliwosc (bo przy rejestracji sie podaje) podania nr mojego konta bankowego w rejestracji, ale jego danych? i czy bede mogl mu przelac z mojego konta bankowego na jego konto na bet365?
bo on planuje tak co miesiac dawac mi kase, zebym wplacal mu po prostu, dlatego pytam, bo prawdopodobnie wiecej razy bede to robil, wiec nie moze byc zadnych kolizji ;d.
z gory dziekuje.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Będą kolizję, bo to podchodzi pod pranie pieniędzy, a bet365 jest firmą, która twardo trzyma się zasad.

Jeśli wpłacisz pieniądze przelewem to w szczegółach transakcji bukmacher będzie miał podane imię i nazwisko właściciela konta bankowego, więc od razu dacie im argumenty do stwarzania problemów.

Do góry Bottom