>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata

T 0

tadeusz002

Użytkownik
Witam,
jestem niepełnoletni i chciałem skorzystać z Cashback&#39;u 200zł, więc założyłem konto i wpłaciłem 60zł. Transakcja odbyła się bez problemu. Przy próbie wypłaty bukmacher poprosił mnie o skan dowodu osobistego. Dlaczego nie zostałem poproszony o to wcześniej przy wpłacie pieniędzy? Jakie są szanse i sposoby, żeby odzyskać moje pieniądze?
Pozdrawiam.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam,
jestem niepełnoletni i chciałem skorzystać z Cashback&#39;u 200zł, więc założyłem konto i wpłaciłem 60zł. Transakcja odbyła się bez problemu. Przy próbie wypłaty bukmacher poprosił mnie o skan dowodu osobistego. Dlaczego nie zostałem poproszony o to wcześniej przy wpłacie pieniędzy? Jakie są szanse i sposoby, żeby odzyskać moje pieniądze?
Pozdrawiam.
Trzeba byoł się wczesniej dowiedzieć do jakiego bukmachera wplacasz kasę, Betclick to jeden z nielicznych bukmacherów który wymaga weryfikacji za każdym razem przed dokonaniem pierwszej wypłaty. Teraz już nie masz szans na odzyskanie pieniędzy, chyba że w ogóle nie obstawiles zadnego zakładu, napisz do nich a dowiesz się więcej, tylko i wylacznie twoja wina zakladajac konto akceptujesz regulamin. Mniej pretensje tylko i wylacznie do siebie

Do góry Bottom