H 0 hanss52 Użytkownik Grudzień 9, 2014 #1 Witam Zawsze wpłacałem za pomocą karty lecz teraz wpłaciłem za pomocą paysafe card 50 zł i wypłatę mam tylko na konto bankowe i minimum 200 zł. Mam na koncie 160 zł, jeśli wpłacę kartą 40 zł to będę mógł wtedy wypłacić na kartę 200?
Witam Zawsze wpłacałem za pomocą karty lecz teraz wpłaciłem za pomocą paysafe card 50 zł i wypłatę mam tylko na konto bankowe i minimum 200 zł. Mam na koncie 160 zł, jeśli wpłacę kartą 40 zł to będę mógł wtedy wypłacić na kartę 200?
R 23 rutra Użytkownik Grudzień 9, 2014 #4 Najlepiej zapytać Supportu, ale wydaje mi się, że jest tak jak napisałeś, wpłacisz kartą to będziesz mógł kartą wypłacić, jednak pewności nie mam.
Najlepiej zapytać Supportu, ale wydaje mi się, że jest tak jak napisałeś, wpłacisz kartą to będziesz mógł kartą wypłacić, jednak pewności nie mam.
1 23 15141993 Użytkownik Grudzień 9, 2014 #5 Żeby wypłacić, musisz zrobić obrót całej kwoty po depozycie skrillem, tą którą wpłacisz i tą która była, wtedy dopiero wypłacą.
Żeby wypłacić, musisz zrobić obrót całej kwoty po depozycie skrillem, tą którą wpłacisz i tą która była, wtedy dopiero wypłacą.