>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata z zagranicznego kasyna - proszę o poradę

K 0

Kwiatek934

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Witam. Jestem kompletnie zielona w temacie, nie wiem od czego zacząć.
Założyłam konto na zagranicznym kasynie online. Udało mi się wygrać sporą sumę pieniędzy. 100 tys PLN. Problem zaczął się gdy przyszło co do wypłaty... Zaczęłam czytać o legalności, urzędzie skarbowym. Że teraz nie wiem co mam zrobić. Żal sobie odpuścić taką ilość pieniędzy, ale szczerze obawiam się konsekwencji jakie za sobą niesie wypłata tych środków. Czytałam fora, zbyt wiele w tym temacie nie ma informacji odnośnie "najbezpieczniejszej"?metody wypłaty. Z opcji mam konto bankowe, kartę mastercard oraz Mifinity. I Revolut. Rozważałam aby wszystkie środki stopniowo po 2.000PLN wpłacać do Mifinity a następnie na swoje konto bankowe, konta rodziny, znajomych. Ale tu nasuwa się pytanie. Czy np Urząd Skarbowy ma wgląd do Mifinity? I może zobaczyć przelewy jakie przychodzą na moje konto w Mifinity? Kolejną opcja, którą rozważam ( choć nie mam pojęcia czy coś to w ogóle dałoby) jest założenie konta w Niemieckim banku i zlecenie przelewów na Niemieckie konto. Czy wtedy w jakiś sposób mogłabym uniknąć problemów w razie kontroli Urzędu Skarbowego? Czy wtedy po stronie Niemieckiej nie będę mieć problemów? Nie wiem jakie tam panują zasady. Przelewy również byłyby zalecane w podziale np po 10.000 PLN. Chociaż ponoć banki prześwietlają i małe kwoty z cyjlicznymi przelewami... Proszę o poradę. Nie wiem jak ugryźć ten temat. Jestem w tym zielona. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Do góry Bottom