>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

wypłata z ominięciem konta bankowego

W 0

wastag

Użytkownik
sprawa jest taka: dokonywano depozytów zarówno z konta bankowego i mb.
wiem że aby wypłacać to muszę wyrównać bilanse depozytów i wypłat z każdej formy.
ale co zrobić jeżeli chcę ominąc rachunek bankowy? i wszystko na mb?
moge im napisać że zamknąłem rachunek w banku?
próbował ktoś?

C 11

cychi

Użytkownik
sprawa jest taka: dokonywano depozytów zarówno z konta bankowego i mb.
wiem że aby wypłacać to muszę wyrównać bilanse depozytów i wypłat z każdej formy.
ale co zrobić jeżeli chcę ominąc rachunek bankowy? i wszystko na mb?
moge im napisać że zamknąłem rachunek w banku?
próbował ktoś?
A zamknąłeś ? bo nie ładnie ich oszukiwać. A tak na serio to napisz do nich, odpowiadają w ciągu kilku minut.

B 65

barylkaq

Użytkownik
podłącze się pod temat:

jak lepiej i taniej wyplacic kase z betfair w EUR??
przelew bankowy czy moneybookers i dopiero przelew?
przelew zwykly z buka na moje konto kosztuje 5e - ale za to nie wiem za ile przewalutuje mbank ????
a do moneybokers za darmo ale z moneybookers na moje konto 7.09 zł + 2% przewalutowanie

&quot;Jaki kurs wymiany walutowej jest zastosowany w przypadku wysłania pieniędzy w innej walucie lub na konto obsługujące inną walutę?

W przypadku transakcji wymagających przewalutowania, Moneybookers dodaje 1.99% do hurtowych kursów wymiany walut obcych. Opłata służy ochronie przed wahaniami kursów walut i ryzykiem związanym z rynkami walutowymi. Kursy wymiany walut stosowane przez Moneybookers są na bieżąco aktualizowane w ciągu dnia.&quot;

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
Najwygodniej byłoby posiadać kartę moneybookers i wypłacać prosto z bankomatu.Wtedy nie ma co się bawić w przelewy bankowe (unikasz przewalutowania).
Jeżeli nie masz karty i jest to duża kwota to przepuściłbym to raczej przez moneybookers, żeby uniknąć połączenia bukmacher -&gt; konto bankowe.
Możliwe,że stracisz na tym &quot;pare groszy&quot;,ale myślę, że w obu przypadkach, które opisałeś opłaty będą podobne.

Do góry Bottom