>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wypłata z Moneybookers

bobo7 0

bobo7

Użytkownik
Witam
Mam problem, na koncie MB mam 200zł i chciałbym to przelać na konto ale opłata wynosi coś około 8zł.Chciałbym to wypłacić bez prowizji jakieś propozycje ? Może jakoś do buka a potem na konto ?
Proszę o pomoc.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Witam
Mam problem, na koncie MB mam 200zł i chciałbym to przelać na konto ale opłata wynosi coś około 8zł.Chciałbym to wypłacić bez prowizji jakieś propozycje ? Może jakoś do buka a potem na konto ?
Proszę o pomoc.
czy dla Ciebie 8 zł to aż taka duża suma?

Jak wpłacisz do jakiegoś buka to możesz dostać bonus i będziesz musiał go obracać, wiec albo przegrasz kasę albo pomnożysz ją.....

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam
Proszę o pomoc.
Niby można...
ale u większości buków jest taki system, że wypłacić można tylko drogą, która już się wpłacało.
Jeśli wpłacałeś do danego buka przez p24 lub zwykłym przelewem to możesz zrobić coś takiego

Do góry Bottom