>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata z expekt po jakim obrocie ?

tommycc 0

tommycc

Użytkownik
Witam. Jezeli przegrałem pieniadze które wplacilem poraz 1 czyli 50 zl + 50 zl bonusu (100%) gdzie wymagany byl obrót 3x100=300 , a nastepnie chce wplacic przpuscmy 100 zl ? czy bede musial wykonac i dokonczyc ten obrót pieniazków wplaconych wczesniej ? Jezeli nie to jaki obrót nalezy wykonac jak wplace 100 zl ?

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Witam. Jezeli przegrałem pieniadze które wplacilem poraz 1 czyli 50 zl + 50 zl bonusu (100%) gdzie wymagany byl obrót 3x100=300 , a nastepnie chce wplacic przpuscmy 100 zl ? czy bede musial wykonac i dokonczyc ten obrót pieniazków wplaconych wczesniej ? Jezeli nie to jaki obrót nalezy wykonac jak wplace 100 zl ?
Niestety bedziesz musiał wpierw zrobić całkowity pierwszego bonusu,miałem podobna sytuacje ostatnio.

Poniżej odpowiedź. supportu

Witam serdecznie,

Szanowny Kliencie, zanim Pan zleci jakakolwiek wyplate z konta gracza musi Pan dokonac pelnego, pieciokrotnego obrotu otrzymanym bonusem po kursie +1.5.
Kwota bonusu zostala aktywowana na Panskim koncie gracza w dniu 2008-06-10 o godzinie 17:00. Wszelkie informacje dotyczace dokonanego obroty znajdzie Pan po zalogowaniu na konto gracza w zakladce &quot;historia&quot;.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
W regulaminie wspomniaja o trzykrotnym obruceniu bonusa i pieniazków wplaconych.
Ja skopiowałem w poście powyżej informację jaką otrzymałem od supportu kilka dni temu.Więc widocznie teraz jest 5-krotny obrót.Najlepiej napisać w dniu powszednim do supportu pl e-maila ,napewno szybko odpowiedzą na to pytanie.

adres supportu [email protected]

tommycc 0

tommycc

Użytkownik
Wlasnie napisalem do nich . Odpisali mi ze po przegraniu srodków z depozytu i bonusu obrót juz nie obowiazuje . ????

spinache 96

spinache

Forum VIP
Ja miałem podobna sytuacje i tez przegrałem pieniadze które dostałem z bonusu. Pozniej swego czasu wygralem jakies drobne w pokera na freerollu i ugrałem z nich na real money jakies 19 dolarów. Napisałem do supportu czy moge wyplacac pieniadze z freerolli a oni odpisuja mi ze musze obrócic moj bonus 5 KROTNIE. Co w ogóle było dla mnie zaskoczeniem, więc już sam nie wiem jakimi prawami żądzi się ta firma.

Do góry Bottom