>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata z Expekt na konto - pytanko

digic 8

digic

Użytkownik
Witam, Mam pytanko odnośnie wypłat z Expekt na konto bankowe, a wiec od początku, na co dzień gram w Bet365 i wpłacam tam za pomocą MB, wypłaciłem z Bet365 na MB (tylko taka możliwość wypłaty jest jeśli wpłacam tą metodą), ale żeby wypłacić z MB na konto potrącają 12 zł z groszami, pomyślałem więc, że wpłace do Expekt z MB i z Expekt na konto za darmo. Kiedyś tak robiłem i przeszło, czy teraz też przejdzie bez stawiania meczów? Nie są to kokosy bo gram dla zabawy a nie dla zarobku, inaczej 12zł by mi nie robiło róznicy

domel19842 1

domel19842

Użytkownik
Witam, Mam pytanko odnośnie wypłat z Expekt na konto bankowe, a wiec od początku, na co dzień gram w Bet365 i wpłacam tam za pomocą MB, wypłaciłem z Bet365 na MB (tylko taka możliwość wypłaty jest jeśli wpłacam tą metodą), ale żeby wypłacić z MB na konto potrącają 12 zł z groszami, pomyślałem więc, że wpłace do Expekt z MB i z Expekt na konto za darmo. Kiedyś tak robiłem i przeszło, czy teraz też przejdzie bez stawiania meczów? Nie są to kokosy bo gram dla zabawy a nie dla zarobku, inaczej 12zł by mi nie robiło róznicy
Nie chcę Cię wprowadzić w błąd, ale chyba że bez żadnego obrotu to się może nie udać - poza tym wydaje mi się, że w expekt wypłata środków odbywa się też tą samą metodą co wpłata...

digic 8

digic

Użytkownik
Wypłacałem w ten sposób pod koniec zeszłego roku i dało rade bez obrotu i pytam czy da się tak teraz, czy nie zmienił się regulamin czy coś

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Wypłacałem w ten sposób pod koniec zeszłego roku i dało rade bez obrotu i pytam czy da się tak teraz, czy nie zmienił się regulamin czy coś
Żeby wypłacić to musisz obrócic wpłaconą kwotę jeden raz

A 861

amigo007

Użytkownik
To nie żaden bonus, tylko twoja kasa. Więc wystarczy zagrać po 1.01. Ale ja bym ci jednak radził zapłacić te 12zł w skrill. Raz na jakiś czas kurs 1.01 nie wchodzi. Więc niewielkie ryzyko jest. Ale rób jak uważasz :)

Do góry Bottom