>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata z Betssona

cashier 0

cashier

Użytkownik
Ale mnie zaskoczyli ???? Myślałem, że będe czekał kilka dni. Zleciłem wczoraj wypłate o 2.50 w nocy a o 8.52 już miałem na MB ????

C 0

czajnik4

Użytkownik
a ja wyplacalem na karte visa 05.06 i do dzisiaj nie mam nic na koncie czy powinieniem sie zaczac martwic czy poczekac jeszcze troche ??

M 55

meggie1

Użytkownik
Ja zlecilam wyplate na koto bankowe. Bylo napisane ze po 1-3 dniach roboczych kasa powinna byc na koncie, czekalam 5 dni az wkoncu do nich napisalam. Odpisali mi ze proszą o skan dowodu (byla to moja 1wsza wyplata) i aktualny rachunek np. za telefon. Wyslalam im jedynie skan i wtedy po otrzymaniu od nich odpowiedzi zlecilam jeszcze raz wyplate, bylo to wczoraj wiec pewnie jeszcze troche poczekam z racji tego ze teraz jest weekend.
Ale minusik dla nich za to ze sami nie napisali kiedy zlecilam wyplate srodkow ze mam im wyslac skan dowodu, dopiero kiedy sama sie upomnialam raczyli odpisac.

Jak wypalcacie kase po raz 1wszy to tak na wszelki wypadek najpierw wyslijcie im skan dowodu, obedzie sie wtedy bez zbędnych problemow i napeweno będzie szybciej ????

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Jak wypalcacie kase po raz 1wszy to tak na wszelki wypadek najpierw wyslijcie im skan dowodu, obedzie sie wtedy bez zbędnych problemow i napeweno będzie szybciej ????
To zależy chyba od tego w jaki sposób wpłacałaś pieniądze. Jak ja wypłacałem po raz pierwszy kase, to nie chcieli żadnego skanu dowodu, a pieniążki na koncie były zaraz następnego dnia. Kase do betsson wpłacałem przy użyciu opcji przelewy24.

djarek18 0

djarek18

Użytkownik
jeszcze nie robiłem wypłaty z konta mam 54 zł bo ugrałem w kasynie ale chyba nie moge wypłacic bo min 80zł chyba tak???

Do góry Bottom