>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wypłata z Betsson.com

M 0

matiwoj66

Użytkownik
Mam pytanie dotyczące wypłaty z Betsson. Mianowicie zleciłem wypłate wczoraj ok 22:00. Pieniądze automatycznie zniknęły z konta i mój stan wynosi do dziś 0,00pln. Ale gdy wchodze w zakłądke moje konto moge znaleźć pole z napisem &quot;Księgowane wypłaty 300 PLN Kliknij tutaj aby anulowac wyplate. Pieniadze beda dostepne natychmiast.&quot; Czyli to znaczy ze ta wypłata jeszcze sie nie zaczęła czy tak jest zawsze do momentu gdy pieniądze wpłynąna moje konto :?: Bardzo prosze o pomoc, a pytam o takie coś bo wypłacam od nich poraz pierwszy :)

L 72

loozer21

Użytkownik
Troszke to nie ten dział ale w betsson tak jest zawsze jak mowisz poprostu oni moze bedą chcieli potwierdzic twoja tożsamosc i dopieor zleca wypłate na twoje konto.

kobebrylant8 15

kobebrylant8

Użytkownik
Troszke to nie ten dział ale w betsson tak jest zawsze jak mowisz poprostu oni moze bedą chcieli potwierdzic twoja tożsamosc i dopieor zleca wypłate na twoje konto.
Nie o to chodzi... poprostu dopoki nie przetworza twojej tranzakcji, mozesz anulowac wyplate, i pieniadze wroca na twoje konto zakladow...

To samo jest w np.expekt.

Pozdro

ps. ja wyplacalem z bettson na konto bankowe 150 pln, ktore wygralem z darmowych spinow- nigdy wczesniej nic nie wplacalem, i dowodu nie chcieli.

Do góry Bottom