>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wypłata z bet365

A 0

alef

Użytkownik
witam, wyplacilem sobie dzisiaj pieniadze z bet365, podalem kwote i haslo do weryfikacji. pieniadze pobralo z rachunku bukmacherskiego i pojawia sie teraz komunikat &quot;Posiadasz wypłatę czekającą na realizację.&quot; Co to oznacza? nie podawałem konta na które chce zrobić przelew ani nic... W bet at home trochę inaczej to wyglądało i jestem nieco zaniepokojony ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
witam, wyplacilem sobie dzisiaj pieniadze z bet365, podalem kwote i haslo do weryfikacji. pieniadze pobralo z rachunku bukmacherskiego i pojawia sie teraz komunikat &quot;Posiadasz wypłatę czekającą na realizację.&quot; Co to oznacza? nie podawałem konta na które chce zrobić przelew ani nic... W bet at home trochę inaczej to wyglądało i jestem nieco zaniepokojony ;)
Robiłeś przelew może z jakiegoś konta swojego na konto Bet365? jeśli tak to tam będzie twój przelew lada dzień ;)

A 0

alef

Użytkownik
ok, troche spanikowalem a pieniadze mam juz na skrillu. jest niezbedny ten posrednik przy wyplacaniu? w bet at home wyplacalem sobie bezposrednio na polskie konto bankowe. oraz czy skrill pobiera jakies prowizje?

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Jak wplaciles ze skrilla to tylko tam mozesz wyplacic, nastepnym razem jak bedziesz chcial WYPLACIC na konto bankowe, to tez z niego musisz wplacic. Wyplata ze skrilla na konto w banku to koszt ~7zl.

Do góry Bottom