>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata z Bet-at-home

rossobetting 837

rossobetting

Użytkownik
Witam od dłuższego czasu gram na stronie bet-at-home. Moim zdaniem są najlepsi ponieważ strona jest bardzo przejrzysta i nie robią problemów z wypłatą, ale właśnie o to chcę dokładniej spytać. Na BAH największą sumę jaką wypłacałem to 350zł i problemu nie było po 2 dniach miałem ją na koncie, ale mam pytanie w związku z tym. Chcę wpłacić i zagrać za troszkę więcej i nie wiem czy nie będą chcieli dowodu ? Nie wiem czy nie mają tak że od pewnej granicy proszą o dowód ? Jeżeli ktoś wypłacał powyżej 500 zł to niech napisze czy wszystko poszło ok ?

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
&quot;Nie robią problemów z wypłatą.&quot; A niby dlaczego mieliby robić? :razz:
Jeśli dla Ciebie przejrzystość strony jest ważniejsza od jakości kursów i na tym opierasz swoją ocenę buka, to gratuluję.
Odnośnie dowodu, jak będą &quot;chcieli&quot; to im wyślesz skan, co za problem?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dokładnie w środę wypłacałem pieniążki nie było żadnych problemów. Nawet nigdy dokumentów nie wysyłałem potwierdzających tożsamość. Także nie ma obawy. A jak już kolega napisał nie liczy się wygląda tylko kursy i wypłacalność;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Odnośnie dowodu, jak będą &quot;chcieli&quot; to im wyślesz skan, co za problem?
Pewnie taki, że kolega jest niepełnoletni i nie ma dowodu.
Gra u bukmacherów dozwolna jest od 18 lat, więc jak wygrasz, a nie wypłacą Ci bez skanu dowodu to będzie to jak najbardziej uzasadnione.

kris_kros 100

kris_kros

Użytkownik
Nie wiem, będę wyjątkiem! Zlecałem wypłatę z Bet-at-home na łączną kwotę 1.600 PLN z tym, że wpłaty dokonywałem dwutorowo - z konta bankowego oraz karty kredytowej. Mnie jak najbardziej poproszono o skan dowodu osobistego oraz karty kredytowej (jedna i druga strona dokumentów). Tak czy inaczej pieniądze te ostatecznie otrzymałem na swoje konto.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nie wiem, będę wyjątkiem! Zlecałem wypłatę z Bet-at-home na łączną kwotę 1.600 PLN z tym, że wpłaty dokonywałem dwutorowo - z konta bankowego oraz karty kredytowej. Mnie jak najbardziej poproszono o skan dowodu osobistego oraz karty kredytowej (jedna i druga strona dokumentów). Tak czy inaczej pieniądze te ostatecznie otrzymałem na swoje konto.
Raczej żadne zaskoczenie. Od czasu do czasu pewnie losowo przy jakiejś wypłacie zlecą komuś wysłanie skanu więc może to była standardowa procedura. No chyba że dopatrzyli się jakiegoś wałka przy tym wpłacaniem na dwie tury.

kris_kros 100

kris_kros

Użytkownik
Podejrzewam, że największe zastrzeżenia były co do wpłaty z karty kredytowej bo teoretycznie mógłbym przelać z czyjejkolwiek karty np. jednego z rodziców. Dlatego jeśli ktoś będzie przelewał z karty kredytowej może się raczej na pewno liczyć z koniecznością wysyłania skanów zarówno dowodu jak i karty. A średnio podobało mi się wysyłanie skanu karty kredytowej no ale cóż innego wyjścia nie było. Może komuś przyda się ta informacja.

rossobetting 837

rossobetting

Użytkownik
Dzięki za odpowiedzi. . Oczywiście rozumiem was że najważniejsze są kursy, tyle że bah nie ma ich najgorszych moim zdaniem nawet jedne z lepszych a dodatkowo przejrzystość strony sprawia że nie zamierzam odchodzić od tego buka. Muszę was zmartwić i powiedzieć że nie chodzi o pełnoletność lecz o skan dowodu. Jeżeli zażądaliby by go, to musiałbym się dużo z tym bawić ponieważ nie mam skanera w domu, dlatego pytam aby wiedzieć czy spokojnie wypłacę pieniądze.
A co do Kris_Kros to robili ci problemy właśnie dlatego że wpłacałeś z karty. Tzn ja miałem taki problem na tobet że nie ze swojej kart dokonałem wpłaty i następnie przy wypłacie były problemy i wypłacili mi to co wpłaciłem na kartę z powrotem a wygraną na konto bankowe.

kris_kros 100

kris_kros

Użytkownik
Jeżeli zażądaliby by go, to musiałbym się dużo z tym bawić ponieważ nie mam skanera w domu, dlatego pytam aby wiedzieć czy spokojnie wypłacę pieniądze.
To chyba w dzisiejszych czasach nie jest wielki problem. Idziesz do pierwszego lepszego zakładu, który ma usługi poligraficzne czy też fotograficzne i masz skan w jakiej tylko chcesz rozdzielczości czy formacie. Na marginesie dodam jeszcze, że ja w pierwszej kolejności zrobiłem kserokopię dokumentów, potem z tej kserokopii skan co nie zostało zaakceptowane przez Support Bah. Otrzymałem od nich informację: &quot;prosimy nie wysyłać kopii z kopii&quot;, tak więc jeśli skan to tylko z oryginału dokumentów.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Dzięki za odpowiedzi. . Oczywiście rozumiem was że najważniejsze są kursy, tyle że bah nie ma ich najgorszych moim zdaniem nawet jedne z lepszych a dodatkowo przejrzystość strony sprawia że nie zamierzam odchodzić od tego buka. Muszę was zmartwić i powiedzieć że nie chodzi o pełnoletność lecz o skan dowodu. Jeżeli zażądaliby by go, to musiałbym się dużo z tym bawić ponieważ nie mam skanera w domu, dlatego pytam aby wiedzieć czy spokojnie wypłacę pieniądze.
Primo: Większość buków przyjmuje także zdjęcia dokumentów
Secundo: Przenoszę do odpowiedniego działu.

P 0

perez20102

Użytkownik
wyplata pieniedzy
witam.mam problem z wyplata pieniedzy a dokladnie to chce wylacic 6900 zl ale przeslali mi wiadomosc ze musze najpierw im przeslac zeskanowana karte kredytowa przod i tyl z ktorej wczesniej robilem wplate i tak samo dowod osobisty ale mam obawy bo jesli im przesle skan karty kredytowej to bede posiadali wszystkie dane aby móc jej użyć.bardzo prosze o odpowiedz

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
jesli im przesle skan karty kredytowej to bede posiadali wszystkie dane aby móc jej użyć.bardzo prosze o odpowiedz
Zapomnij to jest niemożliwe, wyślij im spokojnie skan karty i dowodu, nic się nie stanie. ???? ???? ????

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Odswieze troszke temat, na BAH wplacalem i przez przelewy24 i przez karty, do tej pory wyplacalem np. 250zl na konto i nie bylo problemu, teraz chcialem wyplacic 500zl i czekam juz 6 dzien, wszedlem na maila, a tam wiadomosc, zebym wyslal im skan dowodu osobistego i dwoch kart z ktorych byly dokonywane wplaty, problem polega na tym, ze jedna karta jest na mojego dziadka, a druga na matke (oczywiscie wplaty byly robione za ich pozwoleniem, bo akurat nie mialem kasy na moim koncie) czy moge sie pozegnac w takim razie z ta wyplata? Zebym wiedzial to bym sobie przelal na Moneybookers i mial swiety spokoj, a tak juz mam zleconą tą wypłate i nie moge zmienic sposobu... Ktos mial podobna sytuacje?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
No ale kasa Ci z konta nie zniknęła więc spróbuj zlecić wypłatę i poczekaj do jutra, a jak nie dojdzie to się będziesz martwił.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
rpg: to co napisales to do mnie? Bo chyba sie nie zrozumielismy, na koncie BAH aktualniem mam 500zl, ale w oknie wyplaty mam -500zl (bo zlecilem wyplate 23.12) kolejnej juz nie moge, bo napisane jest ze jest &quot;w realizacji&quot; czy whatever, ale na mailu mam wiadomosc z 23.12, ze mam im przeslac skany. I nie wiem co z tym zrobic, przesylac im te skany (mimo, ze na kartach sa inne imiona [nazwiska te same] niz wlasciciela konta) czy co..
EDIT: co prawda aktualnie mam 499zl, bo mialem nadzieje, ze jak zrobie zaklad za 1zl i nie bede mial srodkow (tych 500) to mi cofnie zlecenie wyplaty i bede mogl zrobic wyplate na np. MB ale niestety tak sie nie stalo.

kris_kros 100

kris_kros

Użytkownik
thecakeisaspy (kurde ale masz nicka) nie wiem czy wiele pomogę, ale według mnie możesz bez większych obaw wysłać im te skany obydwu kart kredytowych. Ja przelewałem jakiś czas temu 1600 PLN i niestety nie było innej możliwości, czyli wysłałem skan obydwu ston karty kredytowej. Z tym, że jest to oczywiście moja karta. Poszło gładko, pieniądze dotarły po 2 dniach i oczywiście nie widzę na wyciągach z karty żadnych &quot;lewych&quot; transakcji. Pieniądze wypłacałem w maju tego roku.

W Twoim przypadku większym problemem może być to że przelewy wykonałeś z dwóch kart, które nie należą do Ciebie. Nie wiem jak do tego podejdą i na pewno potrzebne będzie jakieś wyjaśnienie z Twojej strony (choćby takie jak napisałeś to powyżej). Tutaj nie wiem, nie pomogę. W każdym razie 500 PLN to nie jest przecież mała kwota i chyba warto o nią powalczyć co zresztą już po części czynisz. Jeśli chodzi o skany to według mnie możesz być spokojny (ja jestem). Pozdrawiam!

Do góry Bottom