>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata z bet-at-home na mbank po zmianach

S 0

scig111

Użytkownik
Witam!
Mój pierwszy post na tym forum. Orientuje się ktoś ile na obecną chwilę czeka się na wypłaty z bet-at-home do mbanku (odkąd wysyłają z autrii)? Wiem, że było ale z deczka nieaktualne więc ponawiam.
Pozdrawiam

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
mało kto tu chyba wypłaca bezpośrednio na konto z tego buka, a pewnie wysyłają tak samo, reszta zależy od tego w ile mbank takie przelewy księguje to raczej pytanie do ich supportu.

S 0

scig111

Użytkownik
No chyba faktycznie mało kto, ale może ktoś się znajdzie. Ja ta osobiście nie preferuję wypłat na portfele el. bo dla mnie to dalej taka wirualna waluta.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
No chyba faktycznie mało kto, ale może ktoś się znajdzie. Ja ta osobiście nie preferuję wypłat na portfele el. bo dla mnie to dalej taka wirualna waluta.
Moze i tak ale podchodzisz do bankomatu i z wirtualnej robi sie realna.....A tak na marginesie nie ma co ryzykowac UC itd zeby wyplacac bezposrednio na konto Bah bo w nazwie przelewu nie masz envoy tylko BAH.....

S 0

scig111

Użytkownik
Nie wiem jak to jest teraz po tych ich zmianach bo parę lat tam nie zaglądałem, wcześniej to o ile pamiętam mieli jakoś nazwę zakamuflowaną. No jak podchodzisz do bankomaty to tak tylko nigdy jakoś nie było okazji żeby się o tą ich kartę ubiegac (mówię o tych portfelach) a tak to kolejne weryfikacje itd. Jak dojdzie to powiem jak teraz się wpisują i ile to szło. Wogóle to kiedyś jak mieli polskie konto to było na momencie a teraz... Wg. mnie to wogóle zeszli na psy przez te parę lat niestety.
Pozdrawiam

Do góry Bottom