>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata większej kwoty

L 0

lunula

Użytkownik
To mój pierwszy post na Forum więc najpierw chciałabym się przywitać ???? .Mam też pytanie dotyczące wypłat z Expekt.Wiem,że jest już kilka wątków temu poświęconych,ale w żadnym z nich nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie.Gram u tego bukmachera już od dłuższego czasu(rejestrowałam się kilka lat temu) jednak zawsze kupony były przegrane.Wreszcie uśmiechnęło się do mnie szczęście i udało mi się wygrać pięciocyfrową sumkę;)(ale też zagrałam za dużą stawkę)Kliknęłam juz dziś rano oczywiście &quot;wypłatę&quot; na swoim koncie gracza chcąc tą pięciocyfrową sumkę wypłacić(zostawiłam też 1000 zł jako depozyt na dalszą grę).Jest na razie w trakcie realizacji a mnie dopadły wątpliwości.Czy w ogóle jest możliwe wypłacenie tej kwoty(może są jakieś limity??).Wypłacam na swoje konto bankowe w PKO BP-realizowałam już kiedyś depozyty z tego konta, choć ostatnio z konta karty kredytowej(tak było łatwiej i szybciej).Mam tez inną wątpliwość dotyczącą moich danych osobowych.Otóż sprawdziłam je już po kliknięciu &quot;wypłaty&quot;.No i rejestrując się przez głupią pomyłkę widocznie podałam błędny rok urodzenia(postarzałam się o 3 lata-dla jasności:mam lat 29 więc wszelkie przypuszczenia,że rejestrując sie kilka lat temu chciałam oszukać Expekt odnośnie mojej ówczesnej pełnoletności od razu dementuję:p).
A oto esencja mojego pytania: czy jeśli wystąpią jakiekolwiek problemy z realizacja wypłaty czy ona aby nie przepadnie??

K 76

karlos83

Użytkownik
Sadze, ze niestety moga wystapic problemy skoro dane z dowodu i te zarejstrowane nie zgadzaja sie. Szczegolnie przy wiekszych kwotach firmy bukmacherskie czepiaja sie byle szczegolow. W kazdym razie daj znac co zrobil Expekt.
Pozdro.

L 0

lunula

Użytkownik
Już po wszystkim ???? )
Napiszę więc co zrobiłam-otóż nie czekałam,aż z Expektu do mnie napiszą tylko sama wysłałam do Supportu swój zeskanowany dowód i drugi dokument tożsamości(prawo jazdy) z równoczesną prośbą o poprawienie danych i prośbą o informację nt wypłaty.Odpowiedź otrzymałam wczoraj ok 11.A dziś pieniądze są już na koncie :jupisdfgdfg:.Tak więc kompletnie nie było żadnych problemów.Byłam też poinformowana osobnym mailem,że wypłata została przyjęta do realizacji.Ale nie powiem:z niedzieli na poniedziałek to się nic a nic nie wyspałam:-D

No a teraz mam jeszcze dwa dodatkowe pytania.Pierwsze dotyczy podatku-w regulaminie Expekt pisze,że wszystkie zakłady zawierane są na Malcie i tam jest płacony podatek.Skoro więc gram na Malcie(;) ) to rozumiem,że w Polsce podatku nie płacę-dobrze piszę?Jeśli nie niech mnie ktoś poprawi;)
Druga rzecz dotyczy ewentualnych kolejnych wypłat w Expekt w tym miesiącu.Gdyby np okazało się,że wygram ponownie(choćby nawet kilkadziesiąt złotych) to czy za kolejną wypłatę w tym samym miesiącu Expekt pobiera jakąś prowizję??W regulaminie pisze,że wszystkie wypłaty na konto bankowe są bezpłatne..a ja...tak tylko pytam;))

Do góry Bottom