To mój pierwszy post na Forum więc najpierw chciałabym się przywitać ???? .Mam też pytanie dotyczące wypłat z Expekt.Wiem,że jest już kilka wątków temu poświęconych,ale w żadnym z nich nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie.Gram u tego bukmachera już od dłuższego czasu(rejestrowałam się kilka lat temu) jednak zawsze kupony były przegrane.Wreszcie uśmiechnęło się do mnie szczęście i udało mi się wygrać pięciocyfrową sumkę
(ale też zagrałam za dużą stawkę)Kliknęłam juz dziś rano oczywiście "wypłatę" na swoim koncie gracza chcąc tą pięciocyfrową sumkę wypłacić(zostawiłam też 1000 zł jako depozyt na dalszą grę).Jest na razie w trakcie realizacji a mnie dopadły wątpliwości.Czy w ogóle jest możliwe wypłacenie tej kwoty(może są jakieś limity??).Wypłacam na swoje konto bankowe w PKO BP-realizowałam już kiedyś depozyty z tego konta, choć ostatnio z konta karty kredytowej(tak było łatwiej i szybciej).Mam tez inną wątpliwość dotyczącą moich danych osobowych.Otóż sprawdziłam je już po kliknięciu "wypłaty".No i rejestrując się przez głupią pomyłkę widocznie podałam błędny rok urodzenia(postarzałam się o 3 lata-dla jasności:mam lat 29 więc wszelkie przypuszczenia,że rejestrując sie kilka lat temu chciałam oszukać Expekt odnośnie mojej ówczesnej pełnoletności od razu dementuję
).
A oto esencja mojego pytania: czy jeśli wystąpią jakiekolwiek problemy z realizacja wypłaty czy ona aby nie przepadnie??
A oto esencja mojego pytania: czy jeśli wystąpią jakiekolwiek problemy z realizacja wypłaty czy ona aby nie przepadnie??