>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata w Betsson

T 0

tomanek

Użytkownik
Witam, troche zarobiłem w Betssonie i chciałbym wypłacić część środków.
Do tej pory przy wpłacie kasy na konto korzystałem z voucheru, a także pare razy za pomocą opcji mTransfer (Przelewy 24).
Teraz chciałbym wypłacić moje środki za pomocą przelewu bankowego. Posiadam konto w mBanku, dane konta takie identyczne jak moje na Betssonie.
Na ich stronce napisane jest: &quot;Jeśli dokonywałeś wpłat z pomocą innych metod, zastrzegamy sobie prawo do anulowania Twojego żądania wypłaty bankowej i poproszenia Cię o wypłatę środków z pomocą tej samej metody, jakiej użyto przy wpłacie.&quot;
Czy mTransfer jest uznawany jako wpłata przez przelew bankowy czy to zupełnie inny rodzaj transakcji? Bo przy opcji wpłat jest opcja zarówno mTransferu, ale także osobno przelewu bankowego. W przypadku przelewu bankowego w opisie jest napisane: &quot;Przelew dla osób NIE posiadających dostępu do banku internetowego.&quot; Czyli czy muszę wpłacić pieniąze najpierw przez przelew bankowy czy mTransfer wystarczy, aby wypłacić pieniądze przelewem bankowym?

I drugie pytanko.
Czy wypłacał ktoś pieniądze na konto w mBanku? Jeśli tak to jaką nazwę banku podaliście przy wypłacie? Po prostu mBank czy BRE Bank? Na stronie mBanku: http://www.mbank.pl/przewodnik/faq/?category=28 w pytaniu: &quot;Jak prawidłowo zaadresować przelew przychodzący z zagranicy?&quot; jest napisana nazwa banku: BRE Bank S.A. INTERNET BANKING. Jeśli wypłacaliście która nazwa była poprawna?
Pozdrawiam,
z góry dzięki za odpowiedzi ;)
edit: zapytałbym się na live chacie, ale nie ma tam aktualnie polskiej obsługi i wątpie, aby w święta się pojawiła, jest tylko angielska a boje sie, że ciężko mi byłoby się z nimi dogadać, dlatego pytam Was i liczę, że pomoc uzyskam tu o wiele szybciej ;)

A 0

ahmed18

Użytkownik
Witam Także posiadam konto w Betsson i żałuje teraz. Problemy czy wypłacaniu środków jeśli nie wpłacone zostały tą samą metodą jak wypłata którą chcemy wypłacić.
Po drugie trudno &quot;dogadać&quot; się z live nawet po polsku. Według mnie oczywiście. To jest moja własna opinia.
Usuwam konta w betssonie i zostaje prze bah i expekt oraz proponuje do spróbowania bwin
Pozdro

T 0

tomanek

Użytkownik
Rozmawiałem z supportem z betssonu, musze powiedzieć, że całkiem miła obsługa. Dostałem odpowiedź, że mTransfer to taka sama metoda wpłaty jak przelew bankowy, więc wszystko ok.
Zleciłem wypłate, widze, że informacja pojawia się w pozycji &#39;Księgowane wypłaty&#39; ????

T 0

tomanek

Użytkownik
Musze powiedzieć, że Betsson to bardzo solidna firma ????
W niedziele zleciłem wypłate na konto przelewem bankowym, w poniedziałek poszedł od nich przelew, a wczoraj miałem już kase na koncie ???? Świetna i solidna firma, naprawde respekt! ????

Do góry Bottom