>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wypłata Toto-Mix

faro09 2

faro09

Użytkownik
witam ???? jak w tytule czy ktos dokonywal juz wyplaty na konto bankowe ??? jesli tak to jak to przebiega i jaki jest czas realizacji zlecenia ??
Pozdrawiam

J 12

jacht94

Użytkownik
Wypłacałem i akurat pod tym względem bez zarzutu. ????
Pieniądze już na drugi dzień były na koncie - zresztą poszukaj w innych tematach, kilka osób już się wypowiadało na ten temat.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Wpłaciłem 300zł, dostałem bonus 300zł, zrobiłem wymagane obroty i z wygranej 1300zł zleciłem do wypłaty w sobotę. Niestety do dzisiaj kasy nie mam na koncie... rozumiem, że weekendu nie uwzględniają ale w poniedziałek kasa powinna do mnie iść do PKO o tej 11:30, czyli już powinna być zaksięgowana na moim koncie uwzględniając sesje elixir. Ciekawe czy dzisiaj przyjdzie... w Fortunie i STS nie miałem takich opóźnień i kasa szybko przechodziła. nie polecam toto.

dspk666 7,8K

dspk666

Użytkownik
Wpłaciłem 300zł, dostałem bonus 300zł, zrobiłem wymagane obroty i z wygranej 1300zł zleciłem do wypłaty w sobotę. Niestety do dzisiaj kasy nie mam na koncie... rozumiem, że weekendu nie uwzględniają ale w poniedziałek kasa powinna do mnie iść do PKO o tej 11:30, czyli już powinna być zaksięgowana na moim koncie uwzględniając sesje elixir. Ciekawe czy dzisiaj przyjdzie... w Fortunie i STS nie miałem takich opóźnień i kasa szybko przechodziła. nie polecam toto.
ja mialem idnetyczna stytuacje jak ty , ten sam bank tyle ze kasa ju jest na koncie .Jak w zakładce Stan Konta. Wpłaty/Wypłaty --Wypłaty w trakcie realizacji ,masz 0 zl tz że kasa pewnie zaraz bedzie ✅

bossm 692

bossm

Użytkownik
czy da się anulować wypłatę w toto? zleciłem a chciałem jednak pograć jeszcze z tej kaski

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
czy da się anulować wypłatę w toto? zleciłem a chciałem jednak pograć jeszcze z tej kaski
Jeśli masz na koncie pieniążki możesz grać, gdy jutro będą wypłatę zrobić to ściągną Ci sumę którą wypłacałeś. Chyba że takie nie będzie automatycznie anulują.

Do góry Bottom