>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wypłata przez Skrill

D 0

dennarte

Użytkownik
Witam mam problem dlatego postanowiłem napisać tutaj żeby uzyskać pomoc.
Wpłaciłem na bet365 poprzez przelew24 okazało się ze przez to powstało mi konto Skrill na który realizuje się wypłaty. Postanowiłem zlecić wypłatę okazało się że posiadałem już konto na Skrill a nawet o nim nie wiedziałem. Zablokowali mi tamte konto i teraz mam stare konto z innym emialem. Co w takim wypadku? Bet365 odpowiedziało im że mam zlecić wypłate a oni sprawdzą czy te konto co mi zablokowali jest aktywne. No i co będzie dalej? Przecież mam teraz inne konto na Skrill ... Nie wiem jak to teraz będzie mieliście już taką sytuacje?
Poza tematem żeby była tylko jedna dostępna wypłata przez Skrill to troche śmieszne, po za tym że wybór wpłat jest taki szeroki..

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Poza tematem żeby była tylko jedna dostępna wypłata przez Skrill to troche śmieszne, po za tym że wybór wpłat jest taki szeroki..
Masz zwykła wpłatę ze Skrill, Skrill 1-tap oraz Skrill via Sofortbanking (jak mam te 3 i najłatwiej używa się Skrill 1-tap, wpisujesz tylko kwotę i masz pieniążki na konto).

Odnośnie sprawy z multikontem Skrill, musisz pisać do supportu bet365 oraz najlepiej Skrill, chociaż Ci drudzy są BARDZO szybcy w odpowiedziach (moja średnia to od 5 do 7 dni ROBOCZYCH, a raz czekałem chyba 2 tygodnie na odpowiedź z ich strony).

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Miałem podobną sytuację, kilka lat temu założyłem konto na skrillu i o nim zapomniałem. Potem założyłem nowe które od razu mi zablokowali. Musisz pisać do skrilla że przez nieuwagę założyłeś dwa konta i jedno chcesz zostawić. Mi to zajęło ok. 3 tygodnie plus weryfikacja. Więc cierpliwości ????

Do góry Bottom