>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata pieniedzy z BWIN

shake7 56

shake7

Użytkownik
Witam,konto w bwinie założyłem w 2009 roku ,oczywiscie nie byłem wtedy pełnoletni i zarejstrowałem swojego staruszka. Niedawno powrocilem do bwina wplacilem tam jakies grosze ze SWOJEGO konta z ing dokladnie no i czas na wyplate. Zlecilem wyplate na swoje konto lecz transakcja zostala anulowana i i pieniedze wrocily na buka ,dostale e-mail ze potrzebny jest skan dowodu wlasciciela za 1 razem blablabla.. Tak tez zrobilem i od razu zlecilem kolejny raz wyplate. Tym razem przyszedl kolejny e-mail taki sam lecz juz pieniadze nie wrocily na buka. Ile trwa okres identyfikacji dowodu ? i co mam zrobic jezeli dopatrza sie że wyplata nie jest adresowana do wlasciciela konta w BWIN?

z gory thx za pomoc

sylar 87

sylar

Użytkownik
Jeśli wysłałeś dowód ojca (bo to na niego jest konto) to czekaj na odpowiedź z ich działu finansowego. Powinieneś dostać maila koło 11-12, że wypłata została zrealizowana ble ble ble. Jeśli będą chcieli jeszcze jakieś dokumenty to napiszą Ci maila a kasa wróci na konto. A to że dostałeś tego maila to standardowa procedura, masz tam też napisane jasno i wyraźnie, że jeśli już dokonałeś uploadu dokumentu to go zignoruj. Pozdrawiam.

M 32

mad2655

Użytkownik
wypłata bedzie zrealizowana tylko na konto osoby na która masz konto w bwinie. Tak więc jesli masz na ojca konto na bwinie a wyplacasz na swoje konto bankowe, to raczej nie dojdzie do skutku. W takim przypadku trzabylo wyplacic na konto bankowe ojca.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Jeśli konto jest na ojca a w wypłacie wpisałeś swoje dane to będzie problem, trzeba było wpisać jego dane a nr konta swój, przelew powinien dojść bez problemu. Teraz będziesz musiał się tłumaczyć pewnie bo cofną Ci wypłatę i poproszą o dodatkowe dokumenty. Napisz im jak coś, że nie posiadasz konta i poprosiłeś syna, że jak chcą to możesz przesłać jakiś dokument syna i wyciąg z konta z jego danymi (najlepiej jak macie z ojcem ten sam adres zamieszkania). Powinno przejść ale będziesz musiał się tłumaczyć i coś pościemniać.

Do góry Bottom