>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata pieniędzy

W 0

walenty

Użytkownik
Witajcie!

Mam takie pytanko: Wpłaciłem poprzez pocztę 50 zł, pieniądze na moim rachunku znalazły się po 3 dniach.
Obstawiłem za 5 zł na zakład 80% i wygrałem 4 zł. Teraz na rachunku mam 54 zł, jednak nie mogę wypłacić tych pieniędzy. Czy są jakieś zasady mówiące o tym, że trzeba obsaawić za pierwszym razem np. całość zdeponowanej kwoty - byłoby to trochę dziwne. A może po którymś z kolei obsatwieniu będzie można wypłacić pieniądze? Dlaczego klikając zakładkę wypłata, link konto bankowe jest nieaktywny, tak więc nie mogę nawet podać im numeru swojego konta bankowego.
Tak naprawdę to ja nie chcę teraz wypłacać tych pieniędzy, byłoby to co najmniej śmieszne, martwi mnie tylko fakt, że nie mam teraz nawet teoretycznej możliwości.
Czy są jakieś zasady, których nie znam?
Pomóżcie!
Pozdrawiam!

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
pewnie to jakis blad systemu. jezeli nie dostales jakiegos bonusa to mozesz wyplacic kiedy chcesz. nawet jezeli nie obrociles jeszcze bonusa tez masz mozliwosc wyplaty, tylko ze wtedy zabiora ci bonus. wyslij mail do supporta zeby to sprawdzili.

A 0

arek__s1

Użytkownik
a ja mam podobny problem z wypłatami. mam konto w angielskim banku, gram w walucie angielskiej GBP, depozyt składałem angielską kartą debetowa Visa Electron.Jak moge wypłacić kase na konto w ang. banku? bo w zakładce &quot;karta kredytowa&quot; jest ta opcja niedostepna...nie wiem dlaczego?? wiec jak?

C 0

czarlz

Użytkownik
z tego co wiem to zeby wyplacic pieniadze na expekcie to musisz co najmniej 3 razy &quot;obrocic&quot; wplacona kwote.

Do góry Bottom