>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata pieniędzy

S 32,3K

snickers69

Użytkownik
Witam. Wszystkie depozyty robiłem przez paysafecard, obecnie mam wygrane 1000zł i chciałbym te pieniądze wypłacić na konto bankowe (mBank), które nie dawno założyłem i nie ma jeszcze na nim żadnych działań. Moje pytania brzmi - wypłacę te kwotę spokojnie na konto bankowe czy będą mi robić jakieś problemy. Ktoś mi powiedział że z 1000zł nie będą robić problemów. Chcę wypłacić jednak 2x po 500zł w jakimś odstępie czasu.
Ktoś tutaj wypłacał pieniądze na konto bankowe i miał problemy?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
spokojnie całego tysiaka wypłacaj, to nie jest jakaś suma którą ktokolwiek będzie się interesować.zresztą wpłacając przez pay safe na inną metodę nie wypłaciłbyś z bet365 jak na bank.z 10k sprawa nie ma się tak samo, przynajmniej warto wychodzić z takiego założenia.jest jakaś granica po której bank musi to zgłosić do US, ale jak często taka kasa przechodzi przez konto to mogą ją zsumować (jednak lepiej uważać na bezpośrednie przelewy na takie sumy, jak już to robić przez skrilla)

B 66

brokers

Użytkownik
Ja się podepnę do tematu aby nie zakładać nowego.
Które buki robią najszybsze wypłaty na Skrill ? Wiem, że Pinnacle niemal natychmiast wypłaca Pinnek. Czy są jeszcze jacyś co robią równie szybko, ewentualnie kwestia 2-3 godzin ?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
natychmiast: Marathonbet, 1xbet
Betsafe chwaliło się wypłatami instant, ale różnie to tam wygląda (z autopsji nie potwierdzam).

A 205

amindada

Użytkownik
Noxwin - w ciągu max. 1 godz , jeżeli dłużej to dostajesz freebet albo 20 freespinów.
PaddyPower- ok 2 godz
Betsson- kilkananaście minut
Oddsring- ok 1 godz, jak zagadasz na czacie to od ręki
Leonbets - kilka minut

B 66

brokers

Użytkownik
Posprawdzałem te buki co podaliście i nie jest tak u wszystkich jednak...
Betsson-czekam już kilka godzin i cisza
Oddsring-faktycznie około godziny czasu, 2 razy miałem ponad dwie godziny ale tragedii nie ma.
Betsafe-kilkanaście godzin więc odeszło chyba do lamusa
1xbet- 3-4 godziny średnio
Marathona i Noxwina nie sprawdzałem.
Jedynym bukmacherem u którego mogę powiedzieć z autopsji, że wypłata jest niemal od razu to Pinnacle i nikt inny. Jak widać to nie u wszystkich jest jednakowo. Konta wszędzie oczywiście zweryfikowane.

sven@ 808

sven@

Użytkownik
W Bet365 na Alior i Mbank do 6-9 rano i jest tego samego dnia ostatnia sesją w tej chwili co zauważyłem.

Do góry Bottom