>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata pieniędzy

F 0

fanatykr

Użytkownik
Witam wszystkich serdecznie. Pewnie tematy był już poruszany wielokrotnie, sam się tyle tego naczytałem, że już zgłupiałem, dlatego potrzebuje takiego lekko indywidualnego podejścia do tematu. Mianowicie w bukmacherke bawię się już od dawna, jednak nogdy nie na taką skalę jak teraz. Wcześniej grałem u naziemnych i raczej dla zabawy, niż nie wiadomo jakich pieniądze, ale zawsze jakiś tam plusik był ???? . Teraz założyłem sobie konto na bet365 i od razu wiem, że zrobiłem źle, gdyż zamiast przelać pieniądze bezpiecznym skrillem to doładowałem konto paysafacard i teraz w grę wchodzi tylko wypłata na konto bankowe. Tak tam jest, gdy wpłaca sie za pomocą psc, wypłacać można tylko na konto. Oczywiście z tym wiąże się mój problem. Mam tam już trochę zarobione. Zrobiłem ok. 2,5k na Wimbledonie. Chciałbym teraz otworzyć konto bankowe. Mam 20 lat, studiuje i jeszcze takowego nie posiadam. I teraz moje pytanie czy i ile mogę bezpiecznie z tego przelać bezpośrednio na nowe konto. Do jakieś tam kwoty banki nie zgłaszają tego do urzędu, tak? Nie chce się wplątać w kłopoty i mogę nawet się z tego rozliczyć, choć nie ukrywam, wolałbym oszczędzić tego zachodu. Jak to w końcu wygląda, przesyłacie sobie bezpiecznie zarobione w ten sposób pieniądze? Z góry dziękuje za pomoc.

M 0

majlo2244

Użytkownik
Ja miałem podobnie, też wpłaciłem na bet365 przez psc i coś tam wygrałem. Potem dopłaciłem równowartość pierwszego depozytu przez skrilla, obróciłem całą kwotę zebraną na koncie i pozwolili mi wypłacić wszystko skrillem. Co do US do banki są zobowiązane zgłaszać każdą transakcję powyżej 15k euro.

F 0

fanatykr

Użytkownik
Szkoda, że na to wcześniej nie wpadłem, tym bardziej że teraz już chyba za późno, bo głównie zajmuje się tenisem, a jak Wimbledon się skończy to już może tak fajnie nie iść. A poniżej tej kwoty co podałeś banki nie zgłaszają nic? Wołałbym uniknąć kłopotów, tym bardziej, że konto bankowe będzie nowe, a nie wiem czy i jak banki kontrolują przelewy do jakieś tam kwoty.

F 0

fanatykr

Użytkownik
Wypłacanie pieniędzy z bukmachera na skrilla, a potem ze skrilla na konto bankowe to najbezpieczniejsza opcja, tak? Można zrobić takim sposobem przelew na gotówkę w okolicach tysiąca złotych?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wypłacanie pieniędzy z bukmachera na skrilla, a potem ze skrilla na konto bankowe to najbezpieczniejsza opcja, tak? Można zrobić takim sposobem przelew na gotówkę w okolicach tysiąca złotych?
Niema pewnej i bezpiecznej wypłaty. Natomiast to jedna z powszechnych w ostatnim czasie.

Do góry Bottom