Witam wszystkich serdecznie. Pewnie tematy był już poruszany wielokrotnie, sam się tyle tego naczytałem, że już zgłupiałem, dlatego potrzebuje takiego lekko indywidualnego podejścia do tematu. Mianowicie w bukmacherke bawię się już od dawna, jednak nogdy nie na taką skalę jak teraz. Wcześniej grałem u naziemnych i raczej dla zabawy, niż nie wiadomo jakich pieniądze, ale zawsze jakiś tam plusik był ???? . Teraz założyłem sobie konto na bet365 i od razu wiem, że zrobiłem źle, gdyż zamiast przelać pieniądze bezpiecznym skrillem to doładowałem konto paysafacard i teraz w grę wchodzi tylko wypłata na konto bankowe. Tak tam jest, gdy wpłaca sie za pomocą psc, wypłacać można tylko na konto. Oczywiście z tym wiąże się mój problem. Mam tam już trochę zarobione. Zrobiłem ok. 2,5k na Wimbledonie. Chciałbym teraz otworzyć konto bankowe. Mam 20 lat, studiuje i jeszcze takowego nie posiadam. I teraz moje pytanie czy i ile mogę bezpiecznie z tego przelać bezpośrednio na nowe konto. Do jakieś tam kwoty banki nie zgłaszają tego do urzędu, tak? Nie chce się wplątać w kłopoty i mogę nawet się z tego rozliczyć, choć nie ukrywam, wolałbym oszczędzić tego zachodu. Jak to w końcu wygląda, przesyłacie sobie bezpiecznie zarobione w ten sposób pieniądze? Z góry dziękuje za pomoc.