>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wypłata na Visa

M 0

michal666

Użytkownik
Witam,
właśnie dokonałem wypłaty wybierając: &quot;Szybkie i bezpłatne zaksięgowanie pieniędzy na Twoim koncie Visa&quot;. Mógłby mi ktoś powiedzieć na czym to polega :p, ja poszedłem na to, że było napisane &quot;szybkie i bezpłatne&quot;, ale teraz nie wiem jak tą kasę zamienić na taką, którą bym mógł potrzymać w portfelu ... ???? .

M 0

michal666

Użytkownik
Tak ... i przysłali, że moja prośba o wypłatę została zrealizowana ???? . Ale nie wiem jak wybrać tą kasę, dodam jeszcze, że mam konto Inteligo, czyli mój bank to PKO. Nie wiem czy to się do czegoś pzryda, ale chyba wyczerpałem szystkie szczegóły mogące pomóc mi w zdobyciu tej jak narazie tajemnej dla mnie wiedzy ???? .

raul17 0

raul17

Użytkownik
Ja tez mialem podobna sytuacje... takze wybralem ta opcje do wypłaty:
&quot;Szybkie i bezpłatne zaksięgowanie pieniędzy na Twoim koncie Visa&quot;. Takze mam internetowe Konto Bankowe w Inteligo i po 4-5 dniach mialem pieniazki juz koncie... oczywiscie to byla moja pierwsza wyplata wiec przeslalem im skan dowodu...
tylko ze pozniej byl klopot bo okazalo sie ze moje środki zostaly zablokowane na okres 30 dni i nie wiem z jakiej paczki...
Pisalem o tym do Bet &amp; Win do Supportu i oni napisali ze oni nic nie moga w tej sprawie zrobic... potem napisalem do Inteligo i okazalo sie ze to jest jakas taka forma zabezpieczenia
pieniedzy przed przekretami,oszustami itp...
I moje pytanie brzmi ...
Jesli bede wypłacal poraz kolejny w ten sposob pieniazki to co moge zrobic aby te blokade mi zdjeto????
Powinienem zadzwonic do Konsultanta Inteligo i powiedziec ze chcialbym aby zdjeto blokade z tych środkow czy jak???? Bo za bardzo nie mam pojecia...a to jest az straszne nie moc przez 30 dni ruszyc tych pieniedzy...

Do góry Bottom