>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wypłata na konto z moneybookers

D 0

damian_97

Użytkownik
Szukam odpowiedzi i jakoś nie mogę niczego konkretnego znaleźć.
Interesuje mnie jaką maksymalną kwotę można wypłacić na konto z moneybookers, by nie było z tym jakiś problemów. Czy brane pod uwagę są jednorazowe wypłaty czy np. miesięczne?
Powiedzmy na przykład, że wypłacę ok. 10k, lepiej wypłacić to jednorazowo czy może wypłacić po połowie w jakimś odstępie czasu...?
Wiem, że nie jeden z Was taką kwotę pewnie wypłacał, więc chciałbym się na przyszłość dowiedzieć co i jak :]

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
jeżeli pracujesz to powoli jeżeli nie pracujesz to mozesz po polowie ... wtedy złodziejski US nie bedzie cie scigał ???? najlepiej co jakis odstep czasu po 1k

D 0

damian_97

Użytkownik
Co jakiś odstęp czasu, tzn. ile mniej więcej? Tak się teraz zastanawiam czy nie lepiej będzie tą kartę z MB zamówić i wtedy wypłacać?

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Co jakiś odstęp czasu, tzn. ile mniej więcej? Tak się teraz zastanawiam czy nie lepiej będzie tą kartę z MB zamówić i wtedy wypłacać?
Z tego co wiem US nie będzie Cię ścigał, ale jeśli wypłacisz na raz niewiadomo jak dużą ilość pieniędzy to bank może Cię wezwać na rozmowę. Wypłacaj po kilka stów co jakiś czas, bo raczej wszystkiego na raz nie chcesz wydać :razz:

D 0

damian_97

Użytkownik
No tak też myślę zrobić, wypłaciłem ostatnio 2k, teraz dam sobie spokój na jakiś czas i później po kawałku będę przelewał, a w międzyczasie poślę wniosek o kartę i chyba wtedy już żadnych problemów nie będzie.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Osobiście radziłbym wypłacać tą kasę normalnym przelewem. Zaufania do moneybookers nie mam i nigdy nie będę używał tego internetowego portfela do obracania większą sumą pieniędzy. Jak wypłacisz 2 tys. do banku to nic Ci się nie stanie, bank wzywa jeśli coś jest podejrzanego, a taki przelew dla nich to pikuś.

maszot 16

maszot

Użytkownik
A jak to jest, kiedy chciałbym wziąć kredyt hipoteczny?
Sprawdzają moją zdolność kredytową...
Mogą cie czepiać o tę kasę z niewiadomego źródła, nawet, jeśli są to np. te 2k?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Bank przy sprawdzaniu zdolności kredytowej raczej się nie doczepi. Oni sprawdzają czy masz regularne wpływy, umowę o pracę itp.
Przy budowie domu już trzeba się rozliczać z urzędem skarbowym. Wówczas urząd może sprawdzić i ewentualnie doczepić się do czegoś.
Specjalistą od prawa skarbowego nie jestem, ale na forum było o tym rozmawiano.

Do góry Bottom