>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata na konto bankowe bez pobierania prowizji.

I 0

ic3

Użytkownik
Witam,
przelałem swoje środki z bet365 na skrilla, jednak teraz gdy chcę je przelać na swoje konto bankowe każą mi płacić prowizję w wysokości 7,62%, to prawie 10% tego co chcę przelać! Istnieje jakaś możliwość by za darmo wpłacić pieniądze na swoje konto bankowe?
Przelałem część tych pieniędzy ze skrilla na bah, jednak tamci znowu mi nie chcą ich wypłacić gdyż nimi nie obróciłem! Mam całą kwotą teraz obracać, żebym własne pieniądze mógł odzyskać?? Przecież nie brałem nawet żadnych bonusów!
Chcę przelać wszystkie swoje środki na konto bankowe, bo ten cały skrill widzę, że to jedno wielkie zdzierstwo, każą sobie płacić za przelewy, za wypłaty, praktycznie za wszystko, na forum zauważyłem, że jest mnóstwo niepochlebnych opinii na ich temat, zamierzam się w końcu od nich uwolnić.
Pozdrawiam

A 861

amigo007

Użytkownik
Następnym razem wpłać ze swojego konta bankowego, poprzez np. przelewy24. Ale też nie u wszystkich buków wypłaty są darmowe. Np. w bwin wypłata na konto bankowe to 10zł. A skrill w tym jest dobry, że jak masz kartę bankomatowo/płatniczą skrill, to dostęp do kasy masz natychmiast. Niektóre buki nawet w ciągu godziny wypłacają na skrill, i wtedy masz błyskawiczny dostęp do swojej kasy. Nie czekasz kilku dni na przelew bankowy. Jak masz kartę, to nie trzeba od razu wypłacać kasy z bankomatu. Można nią płacić, a to jest za darmo. Wypłata z bankomatu też kosztuje te 7,62zł (1,80 euro, wg. kursu wymiany). Zaletą jest błyskawiczny dostęp do kasy.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Witam,
przelałem swoje środki z bet365 na skrilla, jednak teraz gdy chcę je przelać na swoje konto bankowe każą mi płacić prowizję w wysokości 7,62%, to prawie 10% tego co chcę przelać! Istnieje jakaś możliwość by za darmo wpłacić pieniądze na swoje konto bankowe?
Przelałem część tych pieniędzy ze skrilla na bah, jednak tamci znowu mi nie chcą ich wypłacić gdyż nimi nie obróciłem! Mam całą kwotą teraz obracać, żebym własne pieniądze mógł odzyskać?? Przecież nie brałem nawet żadnych bonusów!

Chcę przelać wszystkie swoje środki na konto bankowe, bo ten cały skrill widzę, że to jedno wielkie zdzierstwo, każą sobie płacić za przelewy, za wypłaty, praktycznie za wszystko, na forum zauważyłem, że jest mnóstwo niepochlebnych opinii na ich temat, zamierzam się w końcu od nich uwolnić.

Pozdrawiam
Jak wpłaciłeś na bah to musisz całość którą wpłaciłeś obrócić inaczej ci nie wypłacą.

I 0

ic3

Użytkownik
No się wkurzyłem teraz, bo bah nie chce mi wypłacić pieniędzy..
na bwin dopłaciłem kiedyś kilkadziesiąt zł (wypłata od jakiejś tam kwoty) i nie było żadnych problemów, wszystko poszło szybko. Tutaj coś kręcą...
Miał już ktoś podobną sytuację? Mam całą &quot;setką&quot; obrócić na raz? Czy mogę zagrać systemowo? Czy mogą to być małe kursy? Czy mogę grać np. po 20 zł co jakiś czas i tak 5x?
E:
Ok, już wszystkiego się dowiedziałem, muszę obrócić 100 zł łącznie, ilość zakładów za różne stawki i odstępy czasowe nie mają żadnego znaczenia.

Do góry Bottom