Witam czy istnieją bukmacherzy u których mogę wypłacać kasę na konto brata ? proszę o szybkie odpowiedzi i wymienianie bukmacherów ???? z góry dzięki :grin:
Jeśli już masz tak dobrego brata, że użycza Ci swojego konta bankowego na wypłaty od buka, to może od razu załóż na jego dane konto u buka (oczywiście jeśli się zgodzi). Bo nie wiem, czy znajdziesz bukmachera, u którego przejdzie wypłata na konto bankowe o innych danych niż te podane przy rejestracji.
macie to samo nazwisko, ten sam adres to powinno przejsc, tylko musisz wplacic z tego samego konta bankowego, z tego co pamiętam to na pinnacle raz na konto taty wypłacałem dawno temu wpisujac swoje imie i nazwisko
Czytałem na forach , że w betssonie można przelać kasę na inne konto niż dane gracza , ale jak wszedłem na czat w betssonie to pani powiedziała mi , że nie ma takiej opcji ;/ ciekawe jak jest naprawdę ...
Majac te same nazwisko i adres imię nie robi dużej róznicy, bank powinien zaksiegować taki przelew nawet nadany twoim imieniem. Ważne abyś wpłacał do buka ze swojego konta, aby uniknąc blokady konta bukmacherskiego. Lub wpłacaj przez przelewy24 tam jestes anonimowy ????
kiedyś , tzn 2-3 lata temu takie przelewy dochodziły bez problemu, przecież bukmacher zleca wyplatę bankowi, który ją realizuje. Jak bukmacher ma konto w polskim banku to powinno przejść bez problemu ( do mBanku zawsze dochodziły mi przelewy na inne dane, z buków jak i z MB).
Czytałem na forach , że w betssonie można przelać kasę na inne konto niż dane gracza , ale jak wszedłem na czat w betssonie to pani powiedziała mi , że nie ma takiej opcji ;/ ciekawe jak jest naprawdę ...