>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata - Karta Kredytowa

tce 0

tce

Użytkownik
Witam

Jest to moj pierwszy post, wiec zaczne o przywitania: Witam Wszystkich Forumowiczow.

Mam pytanie odnosnie wyplaty srodkow z BWIN.
Konto mam od niedawna, narazie bawilem sie groszami (rozeznywalem mechanizmy dzialania), ale na dobra sprawe gram od niedzieli.

Na wstepie dodam, ze zrobile upload dowodu (oczywiscie wyrazny scan, obydwu stron)

Jako, ze Premier League byla dosc przewidywalna wygralem 3300 i 2600.

Od razu po zamkniecu zlecilem wyplaty na zapisana karte kredytowa (ta z ktorej wplacalem, Zlota GetinBanku)

Kiedy mozna sie spodziewac tych srodkow na karcie ?

Slyszalem, ze nawet 30 dni - w sumie sie mi nie pali, ale kiedy moge zadzwonic do banku i sprawdzic...

tce 0

tce

Użytkownik
A w jaki sposob sie robi uload scanu karty kredytowej.

Czy robi sie to tylko na prosbe zespolu supportu BWIN w celu weryfikacji ?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Obawiam się, że może to potrwać trochę dłużej. Takie kwoty rozkładają, lub przelewają w dłuższym okresie czasowym.

tce 0

tce

Użytkownik
Otrzymalem odpowiedz od zespolu supportu, dokument zaakceptowy, napisali, ze od potwierdzenia realizacji pieniadze powinny byc w ciagu 2-5 dni roboczych.

Czekam cierpliwie, bo tu juz kolejna kasa do wyplaty czeka.

tce 0

tce

Użytkownik
Dzisiaj otrzymalem potwierdzanie od Financial Support, ze realizuja wyplaty - dwie wspomniane na karte plus za wczoraj na konto bankowe.

Mam pytanie, czy z tych kwot zostanie cos uszczkniete przez VISE ?

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
W Bwin przelewy realizowane są bardzo szybko, kwoty na które czekasz nie są jakieś olbrzymie,żeby mieli je rozkładać na raty....bez przesady.
Przez Vise nic nie bedzie uszczypnięte, nigdy się z tym nie spotkałem..

Do góry Bottom