>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata i podatek

kolejorz1980r 0

kolejorz1980r

Użytkownik
Witam. szukałem troche na forum i nie znalazłem takiego tematu. Troche naczytałem się o bwinie że przy większych wypłatach blokują konta, robią dużo problemów. Jakie wy macie doświadczenie. Na i sprawa podatku. Niby w internetowych bukach nie ma podatku, ale oni wszyscy porejestrowani na Malcie itp. nie podatków nie ma a czy nasz kochany Urząd Skarbowy nie przyczepi się do stanów naszych kont skąd dosyć duże sumy znajdują się od bwin i nie odprowadziliśmy podatku? Bardzo prosiłbym o Wasze opinię

R 0

robert-20790

Użytkownik
Firma nie powinna blokować żadnych wygranych jeżeli wygrana została zdobyta wg. regulaminu.
nie musisz odprowadzać podatku. Zakład zawierasz na malcie ktory nei podlego opodatkowaniu, a internet jest dostępny w każdym miejscu.
Obecnie nie ma jasnego prawa zakazujących granie w sieci. Jesteśmy w Uni eurpoepjskie która tego typu gier nie zabrania.
ogólnie nie ma zadnego prawa o grach w sieci...

kolejorz1980r 0

kolejorz1980r

Użytkownik
A czy faktycznie dają limity jeśli wygrywamy większe kwoty? Jakim w ogóle prawem mogą to robić? Jest gdzieś napisane w regulaminie że jeśli nasz zysk jest 5 cyfrowy wtedy dostajemy limit gry na konto?

robin29 0

robin29

Użytkownik
W bwin już niegram, ale powiem Ci, że jak chciałem postawić zakład za 4 tyś to niestety info pojawiało się coś w tym stylu- Zakład przekracza maksymalną wygraną i limit wygranej może wynosić tyle i tyle. Gamebokers posiada również limity jednak jest to widzialne przed każdym zakładem ile możesz postawić na dany zakład.
Bwin- lubuje się w robieniu wałków i dopiero w trakcie zawierania zakładu Cię o tym informuje.

W 0

wantu

Użytkownik
Hej, mam pytanie do osób, którym bwin wypłacił kasę. W jakim odstępstwie czasu od daty wniosku w necie o wypłatę otrzymaliście ją na konto bankowe. Ja zrobiłem tak w niedzielę, potem przeczytałem, że mogą być opóźnienia ze względu na Swięta, ale zaczynam sie zastanawiać czy to zrobią. Do dzisiaj nie mam jej jeszcze.

Do góry Bottom