>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata ewentualnej wygranej

steny 3

steny

Użytkownik
Witajcie założyłem sobie dzisiaj konto na unibet, wpłaciłem sobie 100zł i zaczynam zabawę. Od razu mi się nasunęło pytanie więc pisze.. ;)
Rozumiem że wpłaconych pieniędzy nie można z powrotem wypłacić?
Jeżeli obrócę te 100zł wyjdę na + to wtedy będę mógł wypłacić ewentualna wygrana? ????
Dzięki za odp i pozdrawiam :razz:

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Ty na poważnie tak napisałeś??
To co wygrasz w zakładach/kasynie/pokerze o ile obrócisz jakiś bonus to wypłacisz kasę jak będziesz na +....
Ile ty masz lat.....

steny 3

steny

Użytkownik
Ja się nie pytam o obrót bonusów...napisałem &quot;obrócę&quot;, chodziło mi o postawienie na jakieś zdarzenie tej kwoty co wpłacam.
Podam Ci przykład żebyś mnie dobrze zrozumiał:
Wpłacam 100, obstawiam za 50 jakiegoś singla np z AKO 2. na koncie zostaje 50. Wygrywam tego singla czyli 100. Razem wychodzi na to ze mam 150 no ale przecież nie postawiłem wszystkiego co wpłaciłem tylko połowę tego prawda... więc czy mogę wypłacić teraz całość te 150 czy tylko to co wygrałem bo tych 50-ciu drugich nie obracałem w żaden sposób!!!
A ty od razu się pytasz o wiek, może mnie od razu zmieszaj z błotem. Może to co dla Ciebie jest oczywiste bo długo grasz. Bo dla kogoś kto dopiero zaczyna może być to mniej oczywiste mądralo.

Do góry Bottom