>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata dużej kwoty ?

Status
Zamknięty.
C 445

cristovao

Użytkownik
Sorry, że męczę was moimi pytaniami (kto pyta nie błądzi). Lukłem tu taki temat chyba nie prawdziwy, że koleś wygrał dużą, kwotę i mu pismo z banku przyszło skąd to ma. Nie wiem czy to prawdziwe ale czy faktycznie jak np. wygra się z 5000 zł i wypłaci to czy bank nie będzie miał sapów ? Skąd to jest ? W Polsce jest zabroniony hazard przez neta ale tak co miech jakby przychodziło po 3000 zł z Malty np. ? Mogli by się przysapać czy nie ? A jak tak to czym się tłumaczyć ?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
było o tym już pisane na forum kilka razy i jest naprawdę ciężko jest poszukać ?
Oraz istnieją na ten temat artykuły prasowe w necie trzeba tylko czytać...
Każdy by chciał żeby podano mu jak na talerzu , widać że leni nie brakuje...

C 445

cristovao

Użytkownik
Nie chodzi mi czy wypłata jest na czas, tylko czy jak na moim koncie nagle pojawi się z 10 000 zł to czy to nie będzie podejrzane ? Widocznie słabo szukam ale ktoś kto jest dłużej na forum, mógłby pomóc nowemu userowi niekoniecznie podawać na tacy. W necie piszą, że w Polsce hazard zabroniony no a co na to banki które otrzymują wygraną przez obstawiających kasę ?

N 0

nonex

Użytkownik
Przyłączam się do pytania.
Poza tym kogo obchodzi skąd masz wpływy pieniędzy.
Moim zdaniem wypłacając każdą sumę przez zagraniczne serwisy typu Moneybookers, Netteler i inne jesteś bezpieczny bo jak najbardziej trzymanie i obracanie tam pieniędzy jest w Polsce legalne.
Z tego co wiem od kwot 100 tys+ Urząd Skarbowy zaczyna się interesować lewymi transakcjami.
W sprawie Banku nie musisz nic im mówić a na pewno nie możesz powiedzieć że pieniądze są z hazardu.

C 445

cristovao

Użytkownik
Nie no 100 tys. to aż nie ale tak co miesiąc jakby wpływało do mnie po 3-5 tys. złotych to nie wiem czy by się nie prz... do tego. Myślałem jeszcze o Western Union no ale nie wiem. Chyba zacznę mieć ten problem jak będę miał wygrane te 3-5 tys. zł.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom