>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wypłata bwin.pl poprzed skrill moneybookers

D 0

devildriver99

Użytkownik
Witam;)drugi raz zapytam jeszcze o cos w tym dziale a mianowicie...czekam za pieniedzmi z bwin`a.mialo to zajac 24-48h i zaraz wlasnie te 48h mija a ja nie mam wciaz przelewu. w mailu ktory dostalem - `(...)To view your cash out status, please select the Transaction History link from the Cashier.
i wlasnie, gdzie sprawdzic ten stan transakcji?nie wiem gdzie jest ten link i troche sie niepokoje. oczywiscie wplata przebiegla bezproblemowo, moj dowod osobisty zostal zweryfikowany
a pisze tutaj o tym poniewaz gdy wczoraj zalogowalem sie na poczte, google pokazalo komunikat czy wylogowac z konta bo z innego komputera wlasnie ktos sie zalogowal na to konto. zmienilem oczywiscie haslo odrazu. to chyba mozliwe ze majac dostep do moejj poczty, ktos moze przejac moje pieniadze?
moze to i podstawy ale jestem zielony w tej internetowej bankowosci

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
i wlasnie, gdzie sprawdzic ten stan transakcji?nie wiem gdzie jest ten link i troche sie niepokoje. oczywiscie wplata przebiegla bezproblemowo, moj dowod osobisty zostal zweryfikowany
Moje konto &gt; Operacje na koncie &gt; Wpłaty/Wypłaty
Obok masz tabelkę i po prawej stronie jest status wypłaty. Jeśli wisi zrealizowano to wypłata poszła. Nie masz czego się obawiać. Konto masz zweryfikowane i może akurat ta pierwsza wypłata idzie trochę dłużej.
a pisze tutaj o tym poniewaz gdy wczoraj zalogowalem sie na poczte, google pokazalo komunikat czy wylogowac z konta bo z innego komputera wlasnie ktos sie zalogowal na to konto. zmienilem oczywiscie haslo odrazu. to chyba mozliwe ze majac dostep do moejj poczty, ktos moze przejac moje pieniadze?
Jeśli nie używasz tego samego hasła/loginu w kilku miejscach to nie masz się czego obawiać. Zmieniłeś hasło do poczty więc powinno być ok. Może też źle odczytałeś komunikat i to była informacja, że ktoś PRÓBOWAŁ wbić na twoje konto pocztowe. Kiedyś miałem podobną sytuację więc dla bezpieczeństwa zmieniłem hasło.

Do góry Bottom