>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata. Bez problemu?

blaster 0

blaster

Użytkownik
Witam. ostatnio gdy dali 5pln a Games ugrałem z tego 60 zł robiąc obrót i przelałem wszystko na zakłady , na zakładach dograłem do 90pln , teraz chce wypłacić 80pln. Czy będzie jakis problem , bo jak wchodze tam w przelew bankowy to pisze ze wyplata mui zostac zrealizowana w ten sam sposob co wplata , a ja nigdy zadnej wplaty tam nie robilem. Czy ni bedzie problemu z wyplata jezeli obrot ostal wykonany prawidlowo?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Prawdopodobnie poproszą o skan dowodu oraz jakiś rachunek, a potem jeszcze zadzwonią, tak było w moim przypadku, gdy nic nie wpłacając coś chciałem wypłacić.

blaster 0

blaster

Użytkownik
I o co pytaja przez telefon , bo mama &quot; nie kumata&quot; i bede jej musial wytlumaczyc ????

P 0

pj.patryk

Użytkownik
Mam mały problem. Od razu mówię o co chodzi. Zagrałem na betsson z bonusu zrobiłem 82zł (wszystko ładnie obrócone jak trzeba) i teraz chcę wypłacić.
Jako że nie mam 18 lat ( rejestrowałem się na ojca) kasę chcę żeby wpłacili na konto w banku. Ojciec dał mi nr konta bankowego, ale ma on tylko 16 cyfr a musi być 26? Co z tym fantem zrobić?

Do góry Bottom