>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata bet at home (pomoc)

przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
Witam, mam pytanie i problem. Chciałem wypłacić pewną kwotę w BAH&#39;u, ale próbuję i się nie udaję:

Wypłaty w trakcie opracowania 0 PLN

Odbiorca
Nazwa banku
BIC (SWIFT-Code)
IBAN
Forma IBAN jest niepoprawna.
Kwota PLN
Informacje dodatkowe (nie obowiązkowe)

Wpisuję wszystko chyba poprawnie ale niestety nie działa? Kiedy wypełniam w pełni tą tabelę to piszę mi, że &quot;Forma IBAN jest niepoprawna.&quot; - tam wpisałem numer konta swojego (tak wyczytałem na internecie).

Pierwsze spróbowałem wypłacić przez mooneybookers ale nie wiem jak, ktoś pomoże? Chciałem z mooneybookers wypłacić co inteligo (powinno to zająć tak szybko jak wpłata, tak?)

Dziękuje za pomoc!

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
IBAN to 26 cyfrowy nr konta + PL na poczatku.
Dodales te PL ?
a co do MB/ wyplata/ wpisujesz adres email jaki masz zarejestrowany w MB, uzupelniasz kwote i poszlo.

przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
No tak, ale muszę podać numer konta, gdzie będzie wtedy ta możliwość?

Daję wypłać pieniądze i mam coś takiego:

O dzięki, nie dodałem PL, ale mam pytanie, ile może iść z BAH&quot;a na konto inteligo wypłata? Zlecona dziś przed 12, będzie na jutro ? Chociaż i tak wolę MB bo szybciej to idzie i pewniej. DZIĘKI!

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
masz juz zweryfikowane konto MB?
klikasz dodaj konto, wypelniasz dane, a nastepnie wpisujesz kwote i dalej ;)

z baha na konto 2-3 dni robocze, przy dobrym wietrze moze byc jutro, ale nie nastawiaj sie za bardzo.

przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
Ostatnie pytanie i już nie męcze :)

NRB (Numer Rozliczeniowy Banku) to mój numer konta, tak?
(próbuję nr konta ale nie idzie, zbyt długi)

B 0

borzib3

Użytkownik
wyplata ????
mam pytanie gdyż troszke zaczynam sie obawiać czy pieniądze faktycznie dojdą ???? w sobote zleciłem wypłate 200zl z bah i do tej pory nie dostałem pieniedzy na sowje konto bankowe ???? czy to normalne ze ponad 3 dni juz trwa ta transakcja i nadal nic ? ???? prosze o odpowiedz

K 1,2K

kukla

Forum VIP
mam pytanie gdyż troszke zaczynam sie obawiać czy pieniądze faktycznie dojdą ???? w sobote zleciłem wypłate 200zl z bah i do tej pory nie dostałem pieniedzy na sowje konto bankowe ???? czy to normalne ze ponad 3 dni juz trwa ta transakcja i nadal nic ? ???? prosze o odpowiedz
Będziesz wszędzie zadawał to pytanie?
Człowieku! Zdarza się, że bukmacherzy wysyłają kasę po tygodniu albo i dziesięciu dniach... roboczych
U Ciebie mija dopiero 3 dzień roboczy. Czekaj cierpliwie. Kasa nie zginie

B 0

borzib3

Użytkownik
wybacz ale 200 zloty to dla mnie sporo kasy, dla Ciebie to mogą być grosze... wiec nie dziw sie ze sie troszke denerwuje... thx za odpowiedz...

B 0

borzib3

Użytkownik
:&gt;
przepraszam ze tak upierdliwy jestem ale mam jeszcze jedno pytanie ???? czy mozna do woli wpłacać i wypłacać pieniądze z bah czy są tutaj jakieś opłaty pobierane ? ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Część buków rzeczywiście pobiera opłaty za więcej niż 1 wypłatę w jakimś okresie.
BAH raczej do nich nie należy.
Na pewno na MB można wypłacać do woli... jak jest z wypłatami na konto musisz sprawdzić w zakładce wypłat. Jeśli nie bedzie tam żadnej informacji o prowizjach tzn. że można korzystać nich do woli.

B 0

borzib3

Użytkownik
to jeszcze raz ja :&gt; mam pytanie jak wygląda sytuacja w której zleci sie wypłate i bedzie transakcja w trakcie realizacji a jeszcze nieodejmie tej sumy z konta bo to nastepuje też po jakims czasie i gdy np przegra sie te pieniądze i na koncie będzie 0 zl to co wtedy sie dzieje ? konto bedzie obciazone ujemna sumą czy nic sie nie dzieje ? z gory dzieki za odpowiedz ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nic to złe słowo ;)
Skoro jeszcze nie odjęło pieniędzy tzn. że był do Twojej dyspozycji - jeśli je przegrałeś w jakiejś części to wypłata zostanie anulowana i będziesz ją musiał zlecić jeszcze raz.
Jeśli przegrasz całość to... już nie będzie co zlecać.

A 0

_are_k

Użytkownik
cześć
a ja mam pytanie, od jakiej kwoty następuje wypłata? czy jak np. wpłacę sobie 10zł do BAH i nie zagram i zlecę wypłatę, to czy oni mi to przeleją z powrotem?

B 0

borzib3

Użytkownik
no jak wplacisz 10 zł no to przynajmniej raz zagraj już :&gt; ale owszem jak wpłacisz 10 zł a potym pomyślisz ze to zły pomysł spokojnie możesz sobie ją wypłacic ????

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
a nie jest czasem tak, że jak się wpłaca do buka to trzeba to przynajmniej raz obrócić, po kursie 1,01&lt; ? tak mi się wydaje, ale mogę się mylić...

M 135

mhm

Użytkownik
napisze wam cos i juz wiecej tutaj nie zagladam.
Po co wplacac kase do bah? To jest jeden z gorszych bukmacherow na rynku. Wplaccie sobie np do bet365 czy juz lepiej do bwin jak lubicie tego typu buki ale do bah? Mam konta w ponad 20 bukach i jeszcze w bah nie mam bo on sobie czeka gdzie tam na szarym koncu.

Do góry Bottom