>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Wypłata BAH

Status
Zamknięty.
panika 63

panika

Użytkownik
Witam.
Mam pytanie.
Jest możliwość wypłaty gotówki z konta BAH na konto bankowe, które jest zarejestrowane na zupełnie inną osobę.
Konto BAH osoba YYY
Konto Bankowe osoba XXX
YYY może przelać pieniądze na konto XXX ?

Z góry dzięki, a jak już była odpowiedź prosiłbym o link lub podanie odpowiedzi.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Witam.
Mam pytanie.
Jest możliwość wypłaty gotówki z konta BAH na konto bankowe, które jest zarejestrowane na zupełnie inną osobę.

Konto BAH osoba YYY
Konto Bankowe osoba XXX

YYY może przelać pieniądze na konto XXX ?

Z góry dzięki, a jak już była odpowiedź prosiłbym o link lub podanie odpowiedzi.
Hm z tego co się orientuje jeśli nazwisko się zgadza nie będzie problemu. A jeśli dane są zupełnie inne może być problem, nawet na pewno.

panika 63

panika

Użytkownik
spodziewaj sie prosby o dokumenty w celu weryfikacji danych
Adres zamieszkania i nazwisko się zgadza tylko imię oraz wiek jest inny.
Ogólnie to chciałem zmienić dane na koncie w BAH tak jak piszą że można, bo konto nie jest na mnie, a napisali mi, że nie zmienią danych i że trzeba nowe konto.
Dziwne;)

panika 63

panika

Użytkownik
Idź stamtąd bo Cie tak wykołują ze w końcu sam się nie połapiesz...
Kiedyś przez pomyłkę wpisałem coś źle w danych, napisałem do supportu, elegancko skanik dowodu osobistego i zmienili.
Teraz chciałbym zrobić też tak, napisałem, odesłali emaila, żeby nowe konto zrobić.
Właśnie chyba zbijam stamtąd, bo wynajdą mulit, albo co.
EDIT:
Jak już zmieniać to weźcie coś polećcie dobrego.
Buk internetowy,dużo meczy piłki nożnej, bo tylko to gram,zero problemu i dobrze by było jakby była możliwość wypłaty na paypal.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
bet 365
tobet
bwin
jak masz konto na kogoś z rodziny z kim mieszkasz to chyba możesz założyć na siebie tylko nie można korzystać z bonusów. ale o to się spytaj supportu

panika 63

panika

Użytkownik
A nie ma czegoś u kogo dałoby wypłacić na paypal?
Bo te co podałeś o ile patrzyłem nie mają możliwości takiej.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
To ja tam nie wiem, nie bawiłem się tą metodą, a co do pinnacle to nie jest to dobry bukmacher dla kogoś kto nie gra za grube stawki.Ale jak ma taką opcje wypłaty i wystarczy ci podstawowa oferta to znajdziesz tam trochę większe kursy.

panika 63

panika

Użytkownik
Dobra panowie pozwolę sobie upnąć.

Jeżeli nie ma Buka (polskiego), który wypłaca na paypal to polećcie coś w miarę łatwego z bardzo, ale to bardzo dużą ilością spotkań piłki nożnej.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Podprowadzę moje pytanie pod ten temat: Czy jeżeli wpłacałem kasę na bet-at-home za pośrednictwem MB to czy mogę bez problemów wypłacić kasę na konto bankowe? W związku z wypłatą wypełniam nazwę banku, kod BIC (SWIFT-Code) czyli dla PKO BPKOPLPW
oraz IBAN to jest PL.......................................... w miejsce kropek mój numer rachunku bankowego. Kwota ???? I to wszystko? Przede wszystkim ile czasu musiałbym czekać na kasę i czy nie będzie problemem wypłata na konto bankowe jeżeli wpłacałem za pośrednictwem MB, z góry dzięki panowie za info ;)

panika 63

panika

Użytkownik
Zarejestruje się na BET365, ale mam pytanie.

Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Musisz zagrać za kwotę depozytu i bonusu 3 razy przed dokonaniem wypłaty.
Chodzi tu, że wpłacając 100 zł i w ogólnym rozrachunku z bonusem mając 200 zł, muszę 3 krotnie obrócić kwotę 100 zł czy 200 zł?
Z góry dzięki

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Co raz więcej pytań nie związanych z tematem... a na ostatnie sam sobie odpowiedziałeś:
Musisz zagrać za kwotę depozytu i bonusu 3 razy przed dokonaniem wypłaty.
Co w tym fragmencie jest niezrozumiałego? Depozytu I BONUSU!
Polecam dokładnie czytać regulamin. To wystarczy.

Zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom