>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wypłata, a wpłaty kartą kredytową.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Albo nikt sie z tym nie spotkal, albo nikt nie chce mi pomoc. Szybko przedstawiajac sprawe powiem tak: mam zablokowana wyplate 500zl na bet-at-home i prosza mnie o skan dowodu osobistego oraz dwoch kart z ktorych byly robione wplaty. Jednakze konto jest na mnie, a karty sa na matke i dziadka (wszystko bylo robione za pozwoleniem) wplaty te byly pojedyncze, bo zawsze wplacam przez przelewy24 prosto z mojego konta bankowego, ale akurat wtedy nie mialem na nim srodkow. Do tej pory robilem wyplaty i niczego nie chcieli, jednak tym razem poprosili o te dokumenty i tu pojawia sie moje pytanie czy wysylac im te skany (i co zamazac na kartach) i bez problemowo mi wyplaca pomimo innych imion (nazwiska te same) figurujacych na koncie BAH oraz na kartach czy pomachac moim pieniazkom i szukac sobie innego buka?
Pozdrawiam.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Jeśli ktos bedzie mial podobne pytanie to odpowiadam: &quot;Wpłaty z innych kart są możliwe, jednak w przypadku prośby o potwierdzenie skanami, powinno wyslac sie takze skany dowodow tozsamosci wlascicieli kart, co moze przyspieszyc proces weryfikacji&quot;
Jak wysle im skany to dam Wam znac po jakim czasie zatwierdzili mi wyplate.

Do góry Bottom