>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WYPŁATA???

A 0

astrogator

Użytkownik
Witam

Przeczytałem wszystkie wątki dotyczace wypłat i powiem szczerze mam mieszane uczucia. W sytuacjach, gdzie wina leży po stronie gracza (konto w BWin ma na siebie w banku na kogoś innego itp.) rozumiem problemy w wypłatą. Z drugiej strony kiedy oba konta (Bwin i bankowe) są zarejstrowane na nazwisko gracza, kiedy gracz wysłał skan dow. osobistego, nie powinno być rzadnych problemów z wypłatą. A jednak są. Z czego to wynika? Czyżby z pazerności buka. Ile tak naprawde trwa reazlizacja wypłaty? Niektórzy pisali że musieli czekać 3 tygodnie.
I czy obowiązuje niepisana zasady, że trudniej wyplacić większe sumy, wtedy moga robić problemy? Bardzo mnie interesują wasze opina, a jeszcze bardziej wasze doświadczenia z wyplatą.

W 2

wislak

Forum VIP
jak grasz wg zasad to masz luz! glownie blokuja jak sie promocje korzysta nie dla polakow itp
ale jak normalnie legalnie wplacisz na prawdizlwe dane to szybko max 5 dni wszystko bedzie :jupi:

Do góry Bottom