>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WYPŁATA EXPEKT

Z 0

ziomalek777

Użytkownik
WItam,

Jestem tutaj nowy, jeżeli nie tutaj zakładam temat to przepraszam.
Potrzebuje szybkiej odpowiedzi co to bukmachera &quot; EXPEKT&quot;.
Założyłem konto u w/w buka, (gram po raz pierwszy, namówił mnie kolega).
Wpłaciłem 222 zł postawiłem zakład przegrałem, oddali mi 222 zł i znowu postawiłem wygrałem. Ale następnie będąc u kolegi zalogowałem się u niego w mieszkaniu czyli na jego IP i obstawiłem kolejne zakłady. Potem to różnie było raz u siebie obstawiałem raz u niego... Nazbierała mi się tak całkiem spora sumka. Wszystko robiłem zgodnie z regulaminem. Tylko to ze czasem mam logowanie na IP gdzie ktoś ma już konto w expekt. Czy przy wyplacie ponad 10 tys. PLN, będę miał problemy przez to albo co mi radzicie...?

T 4

t0uch97

Użytkownik
Nie powinieneś mieć problemów, aczkolwiek nie gwarantuję Ci tego.
Zawsze najbezpieczniej jest stawiać zakłady tylko i wyłącznie w swoim miejscu zamieszkania, tj. z jednego IP bo wtedy bukmacher nie ma się do czego przyczepić ????
Spróbuj wypłacić, bo inaczej się tego nie dowiesz ????

marasking 63

marasking

Użytkownik
kasa Ci sie nalezy jak psu zupa , co to za podchody z IP? Zalozyles konto u siebie na swoje dane ( zakladam ,że piszesz prawdę) , trafiłeś kupony więc to nie ma znaczenia skąd sie logowałeś.

Z 0

ziomalek777

Użytkownik
kasa Ci sie nalezy jak psu zupa , co to za podchody z IP? Zalozyles konto u siebie na swoje dane ( zakladam ,że piszesz prawdę) , trafiłeś kupony więc to nie ma znaczenia skąd sie logowałeś.
Jak najbadziej na siebie, przelew tylko i wyłącznie z mojego konta bankowego z moimi danymi... Wszystko jest okej tylko może być właśnie te logowania z różnego IP. A wypłata jak wypadało by aby była z tego samego IP co rejestracja.? Czy to też może być z innego IP...? Bo zakładałem w Warszawie to w mieszkaniu a obecnie jestem poza miejscem zamieszkania...;/

marasking 63

marasking

Użytkownik
Muszą Ci przelać, tym bardziej ze wygrales na zakładach, a korzystanie z roznych IP nie jest powodem kradzieży środków. Co innego, jakbyś gral w zmowie albo jakimś syndykatem to by sie mogli doczepić, ale jak nie było żadnych fraudów to dostaniesz kasę, ale na pewno zarządają weryfikacji dokumentów

1 23

15141993

Użytkownik
gościu po co cztery tematy zakładasz i w każdym temacie to samo pytanie na ilość idziesz? ... jest na tym forum jakiś moderator?

Z 0

ziomalek777

Użytkownik
Ok zlecilem wyplate, przesłałem dokumenty otrzymalem e-maila ze dokumenty zweryfikowano pozytywnie i cisza... ???? Teraz tylko czekac na pieniazki na koncie czy cos jeszcze mam zrobic...? ???? z gory dzieki za podpowiedzi.

Do góry Bottom