>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyniki w telefonie

Status
Zamknięty.
drago 108

drago

Użytkownik
Mam pytanie czy jest jakakolwiek strona wap z wynikami tenisa, hokeja baseballa? Jest parę stronek wap z wynikami nogi, ale innych dyscyplin nie znalazłem.

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
wap.fonbet.info tu jest dużo rzeczy których nie ma nigdzie indziej (np na wap. goalwire.com). Trochę wolniejszy od wap.goalwire.com ale więcej lig/dyscyplin (m.in. snooker, siatkówka) ????
wap.livescore.com - tu praktycznie cała piłka ;)

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Ja mam telefon w Plusie i pakiet 20mb albo 50mb(odpowiednio 5zł i 10zł). Łącze się przez GPRS i jakoś mi to starcza.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ja wykupuję pakiet w Orange 5 MB na 30 dni,mam wyłaczone w fonie opcje - wyświetlaj obrazki,które zawsze trochę kb ważą i zazwyczaj , jak się kontroluję ten pakiet wystarcza.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Popieram Foxa sam też mam włączoną opcje wyłącz obrazki i nie mam problemów z płatnościami za net w komórce. Średnio wychodzą jakieś grosze max. 5 PLN na miesiąc a jestem bardzo często korzystam.

B 0

barteks90

Użytkownik
ja korzystam z pakietu 20 mb za 5 zł w plusie i wystarcza mi w zupełnosci. Jak chce sprawdzic wynik to wchodze na livemecz.pl, a do NBA polecam wap.nba.com

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
barteks to moze mi pomozesz. ja mam w plusie taki problem. zakupilem tam ten pakiet wszedlem sobie na internet ale jak wyszedlem to pakietu mam ciagle tyle samo tylko mi zzarlo chyba z 6 zł ;| co to moze byc?

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Pewnie łączyło ci się przez WAP&#39;a, a nie przez GPRS !! Trzeba w ustawieniach zmienić.
BTW Ustawienia można sobie wysłać ze stronki Plusa.

drago 108

drago

Użytkownik
jeżeli chodzi o obrazki, to tylko w tych telefonach z normalnym netem? Te opera mini i takie tam?

B 0

barteks90

Użytkownik
aha dzieki zaraz sprobuje zmienic. a gdzie to jest na stronce plusa?
w ustawieniach telefonu mozesz zmienic. Ja mam SE k800i: Ustawienia -&gt; Łączność -&gt; Ustaw. internetowe -&gt; profile internetowe i wybierasz INTERNET_GPRS. Zmien tez ustawienia javy na Internet_gprs

jeżeli chodzi o obrazki, to tylko w tych telefonach z normalnym netem? Te opera mini i takie tam?
Ja używam Opery mini 4.1 i mam wyłaczone obrazki, a w budowanej przegladarce w telefonie nie da rady.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
aha dzieki ???? u mnie w SE K510i da rade wylaczyc obrazki chyba. juz zmienilem. wejde sobie zobczymy jak bedzie. moge z gadu gadu korzystac z tych 20mb?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom