C 0 cyber584 Użytkownik Sierpień 6, 2009 #1 Witam mam pytanie postawiłem pieniądze dzisiaj na mecz KI Klaksvik - HB Torshavn miał on być o 18:30 i do tej pory nie mam nic napisane czy wygrałem czy przegrałem . Wiecie kto wygrał lub co się stało że nie mam wyniku meczu na kuponie ?
Witam mam pytanie postawiłem pieniądze dzisiaj na mecz KI Klaksvik - HB Torshavn miał on być o 18:30 i do tej pory nie mam nic napisane czy wygrałem czy przegrałem . Wiecie kto wygrał lub co się stało że nie mam wyniku meczu na kuponie ?
6K assitalia Użytkownik Sierpień 7, 2009 #2 Wynik tego meczu to 0-2. Bukmacher na pewno Ci rozliczy, a jeżeli będzie to trwało zbyt długo to napisz do supportu.
Wynik tego meczu to 0-2. Bukmacher na pewno Ci rozliczy, a jeżeli będzie to trwało zbyt długo to napisz do supportu.
C 0 cyber584 Użytkownik Sierpień 7, 2009 #3 Wiem pierwszy raz wczoraj grałem kuponik mi wszedł ale dzisiaj przegrałem wszystko ale dzięki za odpowiedź . ????
Wiem pierwszy raz wczoraj grałem kuponik mi wszedł ale dzisiaj przegrałem wszystko ale dzięki za odpowiedź . ????