M 0 mateo33 Użytkownik Czerwiec 16, 2007 #1 wymienie bon do EMPiK-u o wartości 10 zł. na bon do bet-at-home o wartości 5 zł.
0 alves Użytkownik Czerwiec 16, 2007 #2 wymienie bon do EMPiK-u o wartości 10 zł. na bon do Bet-at-home o wartości 5 zł. Kliknij aby rozwinąć... nastepny głąb nie wie co to za dzial paranoja
wymienie bon do EMPiK-u o wartości 10 zł. na bon do Bet-at-home o wartości 5 zł. Kliknij aby rozwinąć... nastepny głąb nie wie co to za dzial paranoja
12 snap8 Użytkownik Czerwiec 16, 2007 #4 Poza tym każdy kto ma konto w o2 dostaje ten bon ???? Kliknij aby rozwinąć... buhahaha uwierz że nie każdy ja jeszcze nigdy nie dostałem od nich takiego bonu :jupi: mamy 100 ???? stówka :spokodfhgfh: no to tyle setny post a jednak jeszcze nie , ktoś moje posty usunął :-?
Poza tym każdy kto ma konto w o2 dostaje ten bon ???? Kliknij aby rozwinąć... buhahaha uwierz że nie każdy ja jeszcze nigdy nie dostałem od nich takiego bonu :jupi: mamy 100 ???? stówka :spokodfhgfh: no to tyle setny post a jednak jeszcze nie , ktoś moje posty usunął :-?