>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wyjaśnienie

Status
Zamknięty.
sawas 27

sawas

Użytkownik
Następny GURU na tym forum , który uważa że wszystkie rozumy pozjadał:zoltakartka:. Więcej skromności koledzy !????Jak czytam niektóre Twoje posty w rodzaju Typy sawasa -wielka kasa to można wywnioskować ,że jesteś BEZBŁĘDNY. Chyba się domyślasz kto jest BEZBŁĘDNY we Wszechświecie ? Co zaś do śmieci to czytając różne posty komentujące typy forumowiczów to można niektóre oceny użytkownika sawasa o kant ...... rozbić.⛔
Jasna du*a człowieku !! Mam chyba ponad 700 postów. Pokaż mi 5 moich &quot;czytając różne posty komentujące typy forumowiczów&quot;, które &quot;o kant ...... rozbić&quot;, a które napisałem w przeciągu 1 miesiąca od daty dzisiejszej.
Miej jaja, wejdź w mój profil i znajdź 5 takich postów. To będzie 0,007 z moich wszystkich postów, więc będzie można to uznać za &quot;niektóre&quot;.
Nie pozwolę sobie na takie bezpodstawne oskarżenia, w dodatku od osoby, którą dotąd postrzegałem jako &quot;wszechwiedzącego&quot; chwalidupę !!
Oto popisy pana &quot;kantony&quot; - świetnego &quot;postopisarza&quot;:
Na prowincji wcześniej zamykają kolektury(19.30).Może jakiś typ dla fanów Toto -mixa ?
No no nie powiem ! Wawrinka ,którego do tenisa wprowadza sam Federer na prośbę Mirki Wawriniec przyjaciółki No:1(! rodzina ?) poczynił ogromne postępy .Widocznie obaj chłopcy :grin:trenują ze sobą i efekty aż nadto widoczne na korcie .✅✅✅
Bej nie odchodź ! Będzie Ciebie tu brakowało . Zapraszamy ponownie.Do zobaczenia !!!:grin::spokodfhgfh:
Jakbyś mógł wcześniej podrzucić jakieś typy bo na prowincji jesteśmy zdani na Toto-mixa a tam o 19.30 zakładają kłódkę na drzwi i idą do chałupy żony pieścić.✅:grin::grin::grin:
Poddana Jego Wysokości prezydenta Łukaszenki (Azarenka)szybko rozprawiła się z Żydóweczką Peer 6:2 6:4 i rezerwistka armii izraelskiej poległa w nierównym półfinałowym boju.????:jezora54:Azarenka wkrótce będzie w pierwszej 20-tce lub nawet 10 -tce tenisa kobiecego.:spokodfhgfh:
Rozumiem, że oznajmienie wyniku cali było niezbędne, gdyż zapewne nie ma on dostępu do livescore&#39;a...
Ramzi masz rację.✅Typerzy VIP np. Filip_r2 , kwiat czy inni popełniaja takie błędy w typowaniu ,że tak powiem wielbłądy i wszyscy im nadskakują i zachwalają oraz współczują po złych trafieniach . Śmiać mi się chce po komentarzach niektórych bywalców tego forum .Koledzy trochę godności i nie skundlajmy się !!
Tu natomiast wykazałeś kolejną świetną cechę - dwulicowość to Twój znak ! Piszesz takie posty, a potem prosisz na kolanach o typy w temacie filipa... Brawo!
Poza tym, przeglądając Twój profil, naliczyłem ok. 15 postów o treści:
Dosiego Roku 2008.:jezora::jezora::jezora:
Pamiętasz o życzeniach - jak pięknie z Twojej strony :] SPAM !!

Przykłady Twoich genialnych postów pochodzą tylko i wyłącznie z miesiąca stycznia. Mam sięgnąć dalej?
Widzę, że jesteś inteligentnym facetem i mój koment wcale nie miał na celu obrażenie Ciebie ani kogokolwiek... Po prostu miałem inne zdanie nt. teorii spiskowej, którą forsujesz od dłuższego czasu na forum. Jeśli to jest dla Ciebie powód do tego, by mnie obrażać to ... :spokodfhgfh:

Proszę nie kasować tego tematu ! Istnieją dużo głupsze tematy w HD, więc ten nie powinien nikomu przeszkadzać, a gdybym napisał w temacie filipa odpowiedź do &quot;kantony&quot; nie byłoby chyba lepiej...

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
to może zrobimy &quot;ring&quot; na którym będą się pojedynkować userzy bo takich &quot;wojen&quot; jest wiele... do tego można dorzucić jakąś ankietę dla osądzenia przez innych użytkowników.. co wy na to?
sorry za ot Sawas :/

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nie, nie edyyy - zaraz jakiś mod/Marcin zamknie ten temat jeśli będzie on miał negatywny wydźwięk...
Topic stworzyłem tylko po to, by user &quot;kantona&quot; doszedł do swojej racji albo przyznał mi takową... Tyle.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
to może zrobimy &quot;ring&quot; na którym będą się pojedynkować userzy bo takich &quot;wojen&quot; jest wiele... do tego można dorzucić jakąś ankietę dla osądzenia przez innych użytkowników.. co wy na to?
sorry za ot Sawas :/
tu nie chodzi o zadne pojedynkowaie tylko niech co poniekturzy userzy dostrzega ze zasmiecaja forum, i zanim kogos skrytykuja niech przyjza sie sobie

kantona 0

kantona

Użytkownik
Okey ! Przepraszam jeśli Cię uraziłem i podaję rękę na zgodę. Podniosłeś mi adrenalinę stwierdzeniem o zaśmiecaniu forum i wyniesienia się gdzieś do kąta(HD). Pracowałem ponad 20 lat z młodzieżą męską i tego typu stwierdzenia były w moim środowisku nie do przyjęcia .:kwasny4565: Widzę ,że czasy się zmieniły ale nie wiem tylko czy na lepsze. Forum to jest opanowane przez ludzi młodych i bardzo młodych, i pozostanę tu chyba jako gość . Bo po co komukolwiek moje komentarze i pomoc w podjęciu decyzji jeżeli on ich w rzeczywistości nie potrzebuje. To jest jak widzę domena współczesnego młodego pokolenia na wskoś przebojowego. Tylko dokąd to prowadzi ? :spokodfhgfh:

Miej serce i patrzaj w serce, łam czego rozum nie złamie.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Kolego Kantona ile masz lat? Forum nie jest opanowanę przez młodzież po prostu panuję tutaj dyscyplina , A ty próbowałeś wyciągnąć dziwne wnioski. Możesz pisać ale z sensem bo tego typu komentarze są dziwne a co najmniej śmieszne. Rób jak uważasz ale jak dla mnie powinieneś zostać i udowodnić że potrafisz mądrze i na temat pisać oraz zwięźle
Pozdrawiam

kantona 0

kantona

Użytkownik
Kolego Kantona ile masz lat? Forum nie jest opanowanę przez młodzież po prostu panuję tutaj dyscyplina , A ty próbowałeś wyciągnąć dziwne wnioski. Możesz pisać ale z sensem bo tego typu komentarze są dziwne a co najmniej śmieszne. Rób jak uważasz ale jak dla mnie powinieneś zostać i udowodnić że potrafisz mądrze i na temat pisać oraz zwięźle

Pozdrawiam
Może mógłbyś być moim najmłodszym synem(?) a mam ich kilku. A co do dyscypliny to NO COMMENT ,nie wiesz kolego na czym polega dyscyplina . Nie bądźmy na codzień tacy poważni i wprowadźmy trochę humoru na to forum bo i tak w końcowym rozrachunku cieszą się tylko bukmacherzy..:-D Na tym proponuję temat zamknąć .

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Panowie spokojnie. Forum jest otwarte dla wszystkich ludzi, starszych czy młodszych, ale każdy ma obowiązek zapoznać się i przestrzegać regulaminu forum, zasad panującym na danym forum oraz ogólnych zasad panujących w internecie (odsyłam do netykiety).
W cale nie trzeba być wrogiem i skakać do gardła drugiemu użytkownikowi. Jak będziemy szanować drugą osobą to będzie porządek i miła atmosfera na forum. Pamiętajmy, że to forum służy Wam aby m.in ogrywać bukmacherów, a nie dogryzać innemu użytkownikowi, który na forum jest w podobnym celu.
Młodszy czy starszy człowiek... wszyscy równi na forum.
Tematy do zapoznania:
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=1183
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=7142
oraz regulaminy, które są w danych działach.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom