sawas
Użytkownik
Jasna du*a człowieku !! Mam chyba ponad 700 postów. Pokaż mi 5 moich "czytając różne posty komentujące typy forumowiczów", które "o kant ...... rozbić", a które napisałem w przeciągu 1 miesiąca od daty dzisiejszej.Następny GURU na tym forum , który uważa że wszystkie rozumy pozjadał:zoltakartka:. Więcej skromności koledzy !????Jak czytam niektóre Twoje posty w rodzaju Typy sawasa -wielka kasa to można wywnioskować ,że jesteś BEZBŁĘDNY. Chyba się domyślasz kto jest BEZBŁĘDNY we Wszechświecie ? Co zaś do śmieci to czytając różne posty komentujące typy forumowiczów to można niektóre oceny użytkownika sawasa o kant ...... rozbić.
Na prowincji wcześniej zamykają kolektury(19.30).Może jakiś typ dla fanów Toto -mixa ?
No no nie powiem ! Wawrinka ,którego do tenisa wprowadza sam Federer na prośbę Mirki Wawriniec przyjaciółki No:1(! rodzina ?) poczynił ogromne postępy .Widocznie obaj chłopcy :grin:trenują ze sobą i efekty aż nadto widoczne na korcie .
Bej nie odchodź ! Będzie Ciebie tu brakowało . Zapraszamy ponownie.Do zobaczenia !!!:grin::spokodfhgfh:
Jakbyś mógł wcześniej podrzucić jakieś typy bo na prowincji jesteśmy zdani na Toto-mixa a tam o 19.30 zakładają kłódkę na drzwi i idą do chałupy żony pieścić.:grin::grin::grin:
Rozumiem, że oznajmienie wyniku cali było niezbędne, gdyż zapewne nie ma on dostępu do livescore'a...Poddana Jego Wysokości prezydenta Łukaszenki (Azarenka)szybko rozprawiła się z Żydóweczką Peer 6:2 6:4 i rezerwistka armii izraelskiej poległa w nierównym półfinałowym boju.????:jezora54:Azarenka wkrótce będzie w pierwszej 20-tce lub nawet 10 -tce tenisa kobiecego.:spokodfhgfh:
Tu natomiast wykazałeś kolejną świetną cechę - dwulicowość to Twój znak ! Piszesz takie posty, a potem prosisz na kolanach o typy w temacie filipa... Brawo!Ramzi masz rację.Typerzy VIP np. Filip_r2 , kwiat czy inni popełniaja takie błędy w typowaniu ,że tak powiem wielbłądy i wszyscy im nadskakują i zachwalają oraz współczują po złych trafieniach . Śmiać mi się chce po komentarzach niektórych bywalców tego forum .Koledzy trochę godności i nie skundlajmy się !!
Poza tym, przeglądając Twój profil, naliczyłem ok. 15 postów o treści:
Pamiętasz o życzeniach - jak pięknie z Twojej strony :] SPAM !!Dosiego Roku 2008.:jezora::jezora::jezora:
Przykłady Twoich genialnych postów pochodzą tylko i wyłącznie z miesiąca stycznia. Mam sięgnąć dalej?
Widzę, że jesteś inteligentnym facetem i mój koment wcale nie miał na celu obrażenie Ciebie ani kogokolwiek... Po prostu miałem inne zdanie nt. teorii spiskowej, którą forsujesz od dłuższego czasu na forum. Jeśli to jest dla Ciebie powód do tego, by mnie obrażać to ... :spokodfhgfh:
Proszę nie kasować tego tematu ! Istnieją dużo głupsze tematy w HD, więc ten nie powinien nikomu przeszkadzać, a gdybym napisał w temacie filipa odpowiedź do "kantony" nie byłoby chyba lepiej...