>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wygrany kupon

ciulan 2

ciulan

Użytkownik
Witam, wrzuciłem mój kupon na facebooka, dzieląc się linkiem i jest tam w dolnym lewym rogu kod, czy ktoś teraz może pójsc do fortuny, podac ten kod i odebrac wygrana?
Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedz! ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A dlaczego aby udzielana Ci odpowiedź mogła opierać się o fakty, tu od razu nie podałeś tego linka a każesz bawić się w jakieś zgadywanki co tam jest na facebooku?

Najprawdopodobniej zamieściłeś link do wytworzonego w domu wirtualnego e-kuponu i masz możliwość wydrukowania go sobie w całości lub jedynie jego kodu paskowego , aby zanieść go do kolektury i dać obsłudze w celu wydrukowania go i odebrania - po opłaceniu należności.

majin33 211

majin33

Użytkownik
Odswieze troche temat. Jestem z Lublina, w sobote puscilem kupon w Zamosciu ktory wszedl. Moge go odebrac w Lublinie? w STS nie ma z tym problemu, ale w fortunie nie gram wlasciwie wogole i nie wiem jak tam u nich jest. Ktos wie? dzieki z gory!

Do góry Bottom