>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wygrana

C 0

cookie1994

Użytkownik
Witam. Mam pytanie do was. Wygrałem kupon i przelałem pieniądze na konto bankowe. Następnego dnia moje saldo było minusowe. Dostałem taką wiadomość.

Chcieliśmy Cię poinformować, że kupon został ponownie rozliczony.

W przypadku gdy opublikowany przez Spółkę wynik jest ponad wszelką wątpliwość błędny, Spółka zastrzega sobie prawo do zmiany wyniku na prawidłowy, a tym samym do ponownego przeliczenia wszystkich Kuponów zawierających zdarzenie ze zmienianym wynikiem. Jeżeli Klient przed dokonaniem korekty wykorzystał błędnie przypisaną kwotę (wypłacił środki lub wykorzystał je na poczet innych zakładów) Spółka może wezwać Klienta do zwrotu błędnie przypisanych środków oraz zawiesić Konto do momentu uregulowania zadłużenia.

Czy mam starać się o reklamacje ?
Proszę o opinię.
Pozdrawiam

J 22K

joseph_lit_bet

Użytkownik
Nie wiem co pokazywały statystyki w trakcie meczu czy zaraz po jego zakończeniu. Teraz oficjalne statystyki pokazują 4 żółte kartki i to jest wiążące

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Poprawili mecz następnego dnia i uznali go za nie prawidłowy. Do samego końca meczu statystyki pokazywały ze były tylko 2 kartki

4 były a zawodnicy byli na boisku w momencie ich otrzymania. Możesz sprawdzić jak chcesz.
Post automatycznie złączony:

Statystyki pokazywane przez buka nie są wiążące i nie stanowią źródła informacji... mógłbyś się kłócić jeśli zmiana nastąpiłaby po spotkaniu (w regulaminie buki mają takie zabezpieczenie, że np. jak jest weryfikacja wyniku po spotkaniu to nie biorą tego pod uwagę czyli np. walkower po spotkaniu etc.), ale tutaj nie wiem czy jest możliwe wykłócanie się, bo w trakcie meczu te kartki były

U 0

Usunięty użytkownik 177393

Gość
W sumie to możesz zapomnieć o koncie, a kasę sobie zostawić - pomijając, że to niemoralne (a czy buki są moralne) to raczej nic Ci nie zrobią - wezwania do zapłaty to kiedyś tylko sts robił i to na większe kwoty. Natomiast co do meritum to tak jak koledzy pisali - nie masz racji.

Do góry Bottom