>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrana? Zysk?

river 148

river

Użytkownik
Witam, jako, ze nie znalazlem odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie pozwolilem sobie nowy watek:razz:

Otoz, zarejestrowalem sie w Bet365, wplacilem kase, zrobilem kupon akumulowany z kilkoma zdarzeniami, postawilem, zlozylem. Spojrzalem w nierozliczone zaklady i troszke sie zdziwilem. Nie ma nigdzie kwoty jaka jest do wygrania. Jest tylko pole &quot;zysk&quot; i tu moje pytanie.
Czy w Bet365 wysokosc wygranych to: (AKO x stawka)-stawka zwana tu &quot;zyskiem&quot;?
Np. w Expekcie wygrana jest liczona normalnie czyli AKO x stawka. W Bet365 z tego co wyliczylem to wychodzi mi, ze po pomnozeniu AKO i stawki od wygranej odejmuje sie wartosc stawki i jest to wygrana czyli ten &quot;zysk&quot;. Czy dobrze kombinuje?

C 15

chuli

Użytkownik
Tak dobrze kombinujesz.
Bet365 pokazuje ile zarobisz , gdy zagrasz za taka i taka sume.
Expekt i inni bukmacherzy pokazuja Twoja wygrana calkowita-lacznie ze stawka.
Pozdrawiam

river 148

river

Użytkownik
Rozumiem, ze ten sposob liczenia wygranej dotyczy tylko zakladow z AKO?
Single chyba nie maja tu zastosowania bo to byloby bez sensu. Przyklad. Gram za 100 singla kurs 1,7. Wygrana: (1,7 x 100) - 100 = 70...
Wkladam 100, wyciagam 70:grin:

Otrzymane punkty reputacji: +1
pupinho 37

pupinho

Użytkownik
dlaczego bez sensu?
przeciez stawiajac 100zl na kurs 1.7 to zysk wynosi 70zl
wkladasz 100 wyjmujesz 170 zysk 70

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ludzie weźcie mu wytłumaczcie porządnie, bo się bezcelowo temat rozwija.
Masz w szczegółach zakładu trzy pola:
Stawka: 100,00 Zysk: 70,00 Zwroty: - w czasie gdy zakład trwa
Stawka: 100,00 Zysk: 70,00 Zwroty: 170,00 w przypadku wygranej
Stawka: 100,00 Zysk: 70,00 Zwroty: 0,00 w przypadku przegranej
Tu podaje jak to wygląda, w przypadku wygranej np:

R 1,1K

radziooh

Użytkownik
Rozumiem, ze ten sposob liczenia wygranej dotyczy tylko zakladow z AKO?
Single chyba nie maja tu zastosowania bo to byloby bez sensu. Przyklad. Gram za 100 singla kurs 1,7. Wygrana: (1,7 x 100) - 100 = 70...
Wkladam 100, wyciagam 70:grin:
haha , nic dziwnego że bet365 zmieniło sposób pokazywania wygranej:grin:

pancio 153

pancio

Użytkownik
Witam , panowie to ja mam śmieszne ( aż żal pytać ) pytanie , jestem świeżym użytkownikiem bet365 ( kiedys gralem w BAH ) chce puścić kupon z np dwoma meczami wybieram je , i jak mam teraz postawić na nie np 10 zl gdzie mi pokaże ew wygrana , bo nie wiem jak to obstawić bo pokazuje mi obok każdego zdarzenia żebym postawił na każdy osobno,
ps.
mam nadzieje że mnie zrozumieliście ????

pancio 153

pancio

Użytkownik
a pokazuje gdzieś ew wygrana za postawione np 10 ? bo znaleźć tego nie mogę czy dopiero jak go puszcze to pokaże ew wygraną ? I musze na kalkulatroze sobie liczyć ?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
MÓJ BŁĄD,rzeczywiście jak się kliknie w duble to otwiera się okienko z potencjalną wygraną(w sumie o tym nie wiedziałem nawet).
A na przyszłość,jak gdzieś źle napiszę to poprawiajcie mnie tutaj,a nie wysyłacie priv:]

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom